Έκανε πλάκα η Ντόρτμουντ

18:31 15/9/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ- ΜΑΪΝΤΣ: 3-1
Γήπεδο: Allianz Arena
Αν και τα... χρειάστηκε σε αυτή την 3η αγωνιστική η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 3-1 την Μάιντζ και έτσι βρίσκεται μόνη πρώτη στην Μπουντεσλίγκα. Με τον καλύτερο τρόπο για τους Βαυαρούς ξεκίνησε το ματς καθώς μόλις στο 2' ο Κροάτης φορ Μάριο Μάντζουκιτς κατάφερε να νικήσει τον Βέτκλο και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Η Μπάγερν συνέχισε να πιέζει και τελικά στο 12' έφτασε και σε

δεύτερο γκολ, αυτή την φορά με τον Μπάστιαν Σβαινστάιγκερ. Απο εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμούς και είχαν το μυαλό τους περισσότερο στην άμυνα. Στο δεύτερο μέρος η Μάιντζ παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με την κακή εικόνα που είχε στο πρώτο μέρος και κατάφερε να μειώσει στο 59' με πέναλτι του Σαλάι. Στο 92' ο Κροος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Μπαντστούμπερ, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λουίς Γκουστάβο, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος, Σακιρί (75' Μαρτίνεθ), Μίλερ, Μάντζουκιτς (89' Πιζάρο).
ΜΑΪΝΤΣ: Βέτκλο, Μπούνγκερτ, Πόσπεζ, Νοβέσκι, Ζαμπάβνικ, Κίρκχοφ, Μπαουμγκάρτλινγκερ, Καλιγκιουρί (37' Σότο), Μίλερ, Ρίσε (37' Σαλάι), Τσούπο Μότινγκ (79' Ίβανσιτς).

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ- ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 3-0
Γήπεδο: Signal Iduna Park
Πλάκα έκανε η Ντόρτμουντ η οποία πήρε άνετα το ντέρμπι, καθώς επικράτησε με 3-0 της Μπάγερ Λεβερκούζεν και παραμένει κοντά στην κορυφή. Καλύτεροι οι πρωταθλητές Γερμανίας στο πρώτο μέρος, ήταν το αφεντικό στο ματς. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπήκε δυνατά και στο 29΄πήρε κεφάλι στο σκορ με τον κεντρικό αμυντικό, Ματς Χούμελς. Δέκα λεπτά αργότερα η Ντόρτμουντ έγραψε το 2-0 αυτή την φορά με τον Μπλατσικόφσκι. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην επανάληψη η Ντόρτμουντ καθώς κρατουσε εύκολα το προβάδισμα που είχε. Μάλιστα πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Λεβαντόσφκι ο οποίος στο 78' διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτζερ, Κελ, Γκιντογκάν, Γκέτσε (69' Πέρισιτς), Μπλαστσικόφσκι (81' Λάιτνερ), Λεβαντόφσκι, Γκρόσροϊτς (61' Ρόις).
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Καρβαγιάλ (76' Σβααμπ) Βολσκάιντ, Τοπράκ, Κάντλετς (45' Μπελαραμπί), Ράιναρτζ, Μπέντερ, Χέγκελαρ (64' Αουγκούστο), Σούρλε, Κάστρο, Κίεσλινγκ.

ΑΝΟΒΕΡΟ- ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: 3-2
Γήπεδο: AWD-Arena
Μετά απο ένα ματς... θρίλερ το Ανόβερο νίκησε με 3-2 την Βέρντερ Βρέμης με γκολ του Χούστι στο 93'! Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έψαξαν ένα γρήγορο γκολ. Το βρήκαν μόλις στο 7' όταν ο Χούστι νίκησε τον Μιέλιτζ για το 1-0. Το Ανόβερο δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς πέτυχε και δεύτερο τέρμα, με τον Αντρέασεν στο 10'. Οι "Πράσινοι" απο εκεί και πέρα έδειξαν να... ξυπνάνε, ανέβασαν στροφές και στο 26' μείωσαν σε 2-1 με πέναλτι του Χαντ. Στην επανάληψη η ομάδα του Τόμας Σάαφ πίεσε και έψαξε ένα δεύτερο γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσια. Τελικά τα κατάφερε καθώς στο 74' ο Ντε Μπρούινε κατάφερε να γράψει το 2-2. Το ματς όμως δεν είχε τελειώσει... Στο 93' ο Χούστι νίκησε τον Μιέλιτζ διαμόρφωσε τ

Keywords
Τυχαία Θέματα