Έκανε πλάκα η Αϊντχόφεν

21:58 23/2/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32- ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ- ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: 4-1 (2-1)
Γήπεδο: Φίλιπς Στάντιον
Τη Βαλένθια θα αντιμετωπίσει στη φάση των 16 η Αϊντχόφεν, η οποία διέσυρε με 4-1 την Τραμπζονσπόρ και πήρε άνετα την πρόκριση.
Η Αϊντχόφεν είχε από το πρώτο λεπτό τον έλεγχο του αγώνα και στο 15ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Σελούτσκα ανέτρεψε τον Μάρτενς μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε το πέναλτι και ο Μέρτενς από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0.
Η Τραμπζονσπόρ

δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα και στο 32ο λεπτό ο Μάταβζ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μέρτενς, έκανε το 2-0 και στην ουσία καθάρισε την πρόκριση.
Στο 38ο λεπτό ο Στρόοτμαν με κοντινό πλασέ μετά από εξαιρετική ενέργεια των παικτών της Αϊντχόφεν, έκανε το 3-0.
Η Τραμπζονσπόρ κατάφερε να μειώσει με τον Μπουράκ στο 43ο λεπτό. Ο Ίζακσον είπε όχι στο σουτ του Αντίν, αλλά στη συνέχεια ο Ενρίκε έδωσε στον Μοπυράκ που εξ επαφής έκανε το 3-1.
Οι Τούρκοι έμειναν όμως με 10 παίκτες στο επόμενο λεπτό, λόγω αποβολής του γκολκίπερ τους Τόλγκα Ζενγκίν και στο 53ο λεπτό ο Μάταβζ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της και από κοντά έκανε το 4-1.
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ίζακσον, Μανόλεφ, Μπουμά, Μαρσέλο, Βίλεμς (64' Πίτερς), Στρόοτμαν (63' Χάτσισον), Μέρτενς, Λάμπιαντ, Τόιβονεν (68' Λενς). Μάταβζ, Γουαϊνάλντουμ.
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Ζενγκίν, Τσεχ, Γιουμπλού, Τσελούτσκα, Κάσαρ, Ζοκορά, Κόλμαν, Ακγκούν (76' Αλανζίνιο), Αντίν (73' Άλτιντοπ), Ενρίκε (45' Κιβράκ), Μπουράκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα