Θεραπεία για δύο στην ΑΕΚ

21:28 23/2/2012 - Πηγή: AEK365

Αυτό το Σαββατοκύριακο το Πρωτάθλημα της Β Εθνικής βόλεϊ ανδρών έχει διακοπή κι έτσι στην ΑΕΚ συνεχίζουν με περισσότερο πάθος και σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Στόχος της Ένωσης είναι η ομάδα να παραμείνει μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ώστε να ανέβει στην Α2 σαν Πρωταθλήτρια. Για αυτό θα χρειαστεί οι «κιτρινόμαυροι» να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, κάτι που θα επιτευχθεί με αρκετή δουλειά. Όλα αυτά τα γνωρίζουν οι «κιτρινόμαυροι» και δεν σταματούν να βελτιώνουν

τα σημεία στα οποία χρειάζεται το παιχνίδι τους.

Ο Γιάννης Χαλβατζάρας βλέπει τους Αλεξανδρόπουλο και Μίχα να συνεχίζουν την θεραπεία τους, ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν και να είναι έτοιμοι στο ντέρμπι κορυφής της επόμενης εβδομάδας με τον Ιωνικό. Ο πρώτος που έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου στον ώμο, όπου παλαιότερα έχει εγχειριστεί αναμένεται να επιστρέψει στην δράση σε περίπου δύο εβδομάδες, ενώ το διάστρεμμα του Μίχα δεν φαίνεται να προβληματίζει τον Ενωσίτη τεχνικό, αφού μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμούς.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως την Τετάρτη, πριν το ματς με τον Ιωνικό ο κ. Χαλβατζάρας προγραμματίσει φιλική αναμέτρηση με τη Νέα Ερυθραία, ώστε οι παίκτες του να είναι σε εγρήγορση. Ενώ αναζητά αντίπαλο για την μεθεπόμενη Τετάρτη και πριν τον αγώνα με τον Εθνικό, που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα