Έκανε πάρτι η Γκλάντμπαχ (VIDEO)

21:47 11/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA-21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΑΛΚΕ: 3-0
ΓΗΠΕΔΟ: «Μπορούσια Παρκ Στάντιον»
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι της 21ης Αγωνιστικής η Γκλάντμπαχ, αφού επικράτησε με 3-0 της Σάλκε στο «Μπορούσια Παρκ» περνώντας στην 3η θέση με σαράντα τρείς βαθμούς, ενώ οι Βεστφαλοί έμειναν 4οι με σαράντα ένα βαθμούς. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2' όταν ο Χερμάν τροφοδότησε τον Ρόις, ο οποίος με δεξί σουτ

από την μικρή περιοχή νίκησε τον Ουνερστάλ.. Η Γκλάντμπαχ «ζευγάρωσε» τα τέρματα της στο 15' όταν Αράνγκο, Νοιστάντερ και Χάνκε συνδυάστηκαν και ο Χάνκε με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 2-0. Η Γκλάντμπαχ άγγιξε το τρίτο γκολ στο 25' όταν ο Χερμάν πάσαρε στον Ρόις που πλάσαρε, αλλά ο Χόγκερ έδιωξε προ της τελικής γραμμής. Τα «πουλάρια» σκόραραν ξανά στο 32' όταν ο Νορτβίντ κέρδισε φάουλ από τιον Χέβεντες, το οποίο εκτέλεσε ο Αράνγκο και με τρομερό αριστερό σουτ από τα 25 μέτρα νίκησε τον Ουνερστάλ διαμορφώνοντος το τελικό 3-0.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τεν Στέγκεν, Γιάντσκε, Μπρούβερς, Νταμς, Ντάντε, Νορτβίντ (73' Μάρξ), Νοιστάντερ, Χερμάν (79' Ντε Καμάργκο), Αράνγκο, Χάνκε (90+2' Βεντ), Ρόις.
ΣΑΛΚΕ: Ουνερστάλ, Χόγκερ (79' Χόγκλαντ), Παπαδόπουλος, Χέβεντες, Φουκς, Χουράδο (46' Μέτσελντερ), Μάτιπ, Φαρφάν (63' Ντράξτερ), Ομπάσι, Ραούλ, Χούντελααρ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ»
Στην κορυφή της Γερμανίας διατηρήθηκε η Ντόρτμουντ, αφού νίκησε με 1-0 την Λεβερκούζεν στο «Σίγκναλ Ιντρούνα Παρκ» για την 21η Αγωνιστική, φθάνοντας τους σαράντα έξι βαθμούς. Οι πρωταθλητές έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 39' όταν ο Σμέχλερ σέντραρε από τα δεξιά γιο τον Γκροσρόις, ο οποίος με σουτ από την μικρή περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Λαένο. Η Ντόρτμουντ άνοιξε το σκορ στο 44' όταν Κελ και Σαμ Μπέντερ συνδυάστηκαν και ο δεύτερος τροφοδότησε τον Καγκάβα, ο οποίος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Η Ντόρτμουντ άγγιξε το δεύτερο γκολ στο 65' όταν ο Γκροσρόις τροφοδότησε τον Σμέχλερ, ο οποίος με σουτ από την μικρή περιοχή σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Λένο. Η Λεβερκούζεν απείλησε στο 78' με τον Σούρλε να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, όμως το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Φαιτενφέλερ, Πίζτσεκ, Σούμποτιτς, Σμέχλερ, Χούμελς, Σαμ Μπέντερ, Κελ, Γκροσρόις, Καγκάβα (89' Λάιτνερ), Μπλατσικόφσκι (87' Πέρισιτς), Λεβαντόφσκι (77' Λούκας Μπάριος).
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Τσόρλουκα (75' Μπελχαντί), Σβάαμπ, Φρίντριχ, Οτσίπκα, Ράινχαρτ, Κάστρο, Ρόλφες (61' Ρενάτο Αουγκούστο), Λαρς Μπέντερ, Σούρλε, Κίεσλινγκ.
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: «Αλιάνζ Αρίνα»
Στην 2η θέση της Bundesliga παρέμεινε η Μπάγερν Μονάχου, αφού επικράτησε με 2-0 της Καϊζερσλάουτερν στην «Αλιάνζ Αρίνα» φθάνοντας τους σαράντα τέσσερις βαθμούς. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν στο 6' όταν Λαμ και Ριμπερί συνδυάστηκαν όμορφα και ο Γάλλος γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Γκόμεζ με δεξί πλασέ νίκησε τον Τραπ για το 19ο γκολ του φέτος. Η Μ

Keywords
Τυχαία Θέματα