Χωρίς να ιδρώσει ο ΠΑΟΚ

21:32 11/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΜΙΝΗΣ (ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ)


Εύκολη νίκη απέσπασε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ. Τα δεδομένα

δεν έδειχναν πως οι Θεσσαλονικείς θα καταφέρουν να πάρουν το "τρίποντο" χωρίς να "ζωριστούν" ιδιαίτερα. Ο Λάζλο Μπόλονι αν και είχε αρκετές απουσίες κατάφερε να εφαρμόσει το σύστημα κατάλληλο για τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του κι έτσι νίκησε τον ΟΦΗ με σκορ 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο νεαρός Γιάννου που σημείωσε και τα δύο τέρματα του ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών αφού στο πρώτο μέρος δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία ενώ επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να σκοράρει δις στο πρώτο 45λεπτο φεύγοντας για το ημίχρονο με το 2-0 στην πλάτη. Στην επανάληψη ωστόσο, οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου προσπάθησαν να σκοράρουν κάποιο τέρμα αλλά στάθηκε εμπόδιό τους τόσο το δοκάρι αλλά και ο πολύ καλός σήμερα Κρέσιτς.

Με αυτή τη νίκη, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε εκ νέου στη τρίτη θέση χτίζοντας πολύ γερά θεμέλια για μία θέση στα πλέι οφ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά με τον ΟΦΗ να περιμένει τις επιθέσεις και να προσπαθεί να "χτυπήσει" στη κόντρα με τον γρήγορο Παπουλή.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν από πολύ νωρίς την κλασική ευκαιρία αλλά δεν ευτύχισαν να σκοράρουν. Ο Σαλπιγγίδης στο 11' δέχθηκε την πάσα με το κεφάλι από τον Λίνο αλλά δεν κατάφερε από το ένα μέτρο να νικήσει τον Βεζυρίδη ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά.

Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ ισορρόπησε κατά κάποιο τρόπο την εικόνα του παιχνιδιού και είχε ανά διαστήματα τις δικές του ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Κρέσιτς.
Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σε μία ανύπωπτη φάση. Στο 25ο λεπτό ο Φωτάκης έκανε το δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση με τον Βεζυρίδη να διώχνει ασταθώς και στην επαναφορά ο ΓΙάννου άνοιξε το σκορ από κοντά.

Στη συνέχεια ο ΟΦΗ προσπάθησε να ισοφαρήσει αλλά χωρίς επιτυχία. Σα να μην έφτανε αυτό ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά με τον Γιάννου και πάλι πρωταγωνιστή στο 38ο λεπτό. Ο Σαλπιγγίδης έκανε την κάθετη πάσα στο νεαρό και εκείνος από πλάγια θέση έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στον αμυντικό του ΟΦΗ με αποτέλεσμα να "ξεγελάει" τον Βεζυρίδη και να καταλήγει και πάλι στα δίχτυα.

Το πρώτο μέρος έληξε με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 2-0 χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερη δυσκολία από τον ΟΦΗ

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τον ΠΑΟΚ να αρκείται στο προβάδισμα των δύο τερμάτων. Ο ΟΦΗ από την πλευρά του προσπάθησε να μειώσει το σκορ και είχε κάποιες πολύ καλές στιγμές αλλά βρήκε απέναντί του τον πολύ καλό Ντάριο Κρέσιτς.

Η καλύτερη στιγμή για τους Κρητικούς ήταν στο 66' με τον Παπουλή να κάνει το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να σταμάτει στη συμβολή των δοκών. Στην επαναφορά της ο Χόρχε Λόπεθ έχασε την τεράστια ευκαιρία να μειώσει αφού δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από το έ

Keywords
Τυχαία Θέματα