Εισχωρώντας στα άδυτα της Κου Κλουξ Κλαν(VIDEO)

22:52 28/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το κανάλι ABC κατάφερε να εισχωρήσει στα άδυτα της οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν που σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν πολλοί υπάρχει ακόμα στις ΗΠΑ .

Το ντοκιμαντέρ μας οδηγεί στο μυστικό αρχηγείο των «Ιπποτών της ΚΚΚ», σε ένα ξέφωτο στο πυκνό δάσος στην πολιτεία του Μισισίπι, όπου η οργάνωση τελεί τα τελετουργικά της.

Σκοπός είναι να καταγραφεί το τελετουργικό και η ιστορία της ρατσιστικής αμερικανικής οργάνωσης που σπέρνει ακόμα και σήμερα τον τρόμο στις μειονότητες της

Αμερικής.

Άλλωστε στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της έβαλαν φωτιά σε μια μαύρη γυναίκα στη Λουιζιάνα. Η 20χρονη οπαδός του Ομπάμα, Σαρμέκα Μοφίτ, κατήγγειλε ότι τρεις άντρες που έγραψαν τα αρχικά ΚΚΚ και υβριστικά συνθήματα στο αυτοκίνητό της την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και της έβαλαν φωτιά προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα. Αφού προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες από το σώμα της ρίχνοντας νερό, κάλεσε ασθενοφόρο το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Στο τηλεφώνημα προς το ασθενοφόρο ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από τρεις άντρες με άσπρες κουκούλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα