Είπε «αντίο» ο Ραούλ

15:52 19/4/2012 - Πηγή: AEK365

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την Σάλκε μετά από δυο χρόνια παρουσίας ανακοίνωσε ο Ραούλ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον έμπειρο επιθετικό να υποστηρίζει πως δεν θα συνεχίσει σε ομάδα της Ευρώπης την καριέρα του.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Ραούλ τόνισε: "Έχω πάρει μια απόφαση για το μέλλον μου και δεν θα παραμείνω στην Σάλκε. Ήταν πραγματικά μια δύσκολη απόφαση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση, τον πρόεδρο και τον προπονητή για την υπομονή τους. Αυτή η απόφαση είναι σωστή για εμένα. Το μέλλον μου δεν βρίσκεται στην Ευρώπη.

Θα συζητήσω με τον εκπρόσωπο μου τις προτάσεις που έχουμε. Μετά θα ανακοινώσω πού θα πάω. Θα αγωνιστώ σε ένα, λιγότερο, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η απόφαση μου βασίστηκε σε διάφορους παράγοντες. Παραμένω ακόμα αισιόδοξος πως μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο, αλλά δεν μπορώ να προβλέπω το μέλλον. Ο βασικότερος παράγοντας είναι η οικογένεια μου. Στην Bundesliga δεν έχεις πολύ χρόνο για την οικογένεια σου. Η απόφαση μου για το πού θα συνεχίσω την καριέρα μου βασίζεται στο γεγονός ότι θέλω να περνώ περισσότερο χρόνο με την οικογένεια μου. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους προπονητές και το τεχνικό επιτελείο. Ήταν δυο όμορφα χρόνια εδώ και η ομάδα θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Επίσης θα ήθελα να πω πολλά ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας. Είναι πολύ ιδιαίτεροι, μου έδειξαν μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση. Θα είναι, συναισθηματικά, δύσκολο να πω αντίο. Η Σάλκε θα είναι πάντα κομμάτι της ζωής μου".

Πρόσφατα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων από τις Η.Π.Α. και την Ασία για τον Ραούλ με την Σάλκε να αποσύρει την φανέλα με το νούμερο "7" στο μέλλον και να διοργανώνει ποδοσφαιρικό αγώνα προς τιμήν του Ισπανού επιθετικού μέσα στο 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα