Είναι τρελοί αυτοί οι Βάσκοι

00:52 21/1/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: 4-2
Γήπεδο: Σαν Μαμές

Δεν αφήνει με τίποτα το σεντόνι η Μπιλμπάο, που παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Βαγιαδολίδ, νίκησε τελικά με 4-2 κι επέστρεψε στην τετράδα.

Στο 4ο μόλις λεπτό ο Μαρίνιο είπε όχι σε σουτ του Αντούριθ, ενώ στο 15' ο Έμπερτ έκανε κάτι σαν σέντρα σουτ και ο Όσκαρ από κοντά, άνοιξε το σκορ για τη Βαγιαδολίδ.

Η Μπιλμπάο μπήκε

δυνατά στην επανάληψη και στο 65ο λεπτό ο Μαρίνιο απέκρουσε το σουτ του Αντούριθ, αλλά στην επαναφορά ο Ιμπάι Γκόμεθ με τρομερό πλασέ από πλάγια θέση, έκανε το 1-1. Οι Βάσκοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 76', ο Αντούριθ έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Ντε Μάρκος με νέα κεφαλιά εξ επαφής έκανε το 2-1 για την ομάδα του Βαλβέρδε.

Το 3-1 έγραψε ο Ιμπάι με το 2ο προσωπικό του τέρμα στο ματς στο 82ο λεπτό, ενώ στο 86' ο Αντέρ Ερέρα διαμόρφωσε το 4-1. To μόνο που κατάφερε η Βαγιαδολίδαπό εκεί και πέρα, ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Ράμα.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Μπαλενθιάγα, Λαπόρτε, Γουρπέγι, Ιραόλα, Ιτουράσπε, Μπενιάτ (57' Ντε Μάρκος), Γκόμεθ (88' Σαμπορίτ), Αντέρ, Σουσαέτα (78' Μοράν), Αντούριθ.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνιο, Ρουκάβινα, Βαλιέντε, Πένια, Μπέργκντιχ, Ρούμπιο, Πέρεθ (56' Λάρσον), Έμπερτ (79' Ράμα), Όσκαρ, Ρόσι, Γκέρα (79' Μανούτσο).

Keywords
Τυχαία Θέματα