«Είναι πυροτέχνημα ο Σαββίδης»

20:02 4/5/2012 - Πηγή: AEK365

Νέα ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο αξιολογεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόσο το δικό του επενδυτικό ενδιαφέρον, όσο και αυτό του Ιβάν Σαββίδη εξέφρασε ο Γιάννης Καμπάνης, τονίζοντας ότι έχει... εξαφανιστεί ο Βρύζας και ακόμη ότι την ΠΑΕ την κυβερνά ο Ερασιτέχνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Libero 107,4 FM», ο κ. Καμπάνης:

Για το που "κολλάει" η διαπραγμάτευση του με τον ΠΑΟΚ:

"Που κολλάει; Δεν ξέρετε που κολλάει το θέμα εσείς;Αφού το γράφουν όλα τα μέσα ενημέρωσης. Από την μία, έχω πει ότι ελέγχω την κατάσταση και έχω εξομολογηθεί τι πρόκειται να κάνω όταν γίνει το εγχείρημα αυτό και από την άλλη, λένε ότι περίμενε ροδοπέταλα ο Καμπάνης όταν πήγε στην Τούμπα, γιατί πήγα προχθές και είδα το παιχνίδι".

Για τα συναισθήματά του στην διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ως θεατής στην Τούμπα: "Είναι γνωστό από χρόνια, είναι στάνταρ αυτό που παίρνω βλέποντας τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. Είναι πανδαισία να βρίσκεσαι στην Τούμπα. Μπορώ να πω ότι ανατρίχιασα βλέποντας την ομάδα και τον κόσμο στο γήπεδο, αλλά η ανατριχίλα η μεγάλη θα έρθει όταν γίνω αφεντικό της ομάδας. Πρέπει να είμαι πολύ συγκρατημένος τώρα γιατί αλλιώς θα χάσω τον έλεγχο".

Για τη σύγκριση της περίπτωσής του με το ενδιαφέρον Σαββίδη: "Εγώ εξέφρασα το ενδιαφέρον μου, έκανα ότι μου ζήτησαν αλλά δεν μου επιτράπηκε να προχωρήσω παραπάνω και να δω για τα χρέη της ομάδας. Μέσα σε 24 ώρες έκανα αυτό που μου ζήτησαν και με έγκυρα χαρτιά, που δημοσιεύτηκαν, την ίδια ώρα άρχισαν διαπραγματεύσεις και με τον Σαββίδη και δεν καταλαβαίνω που είναι οι εγγυήσεις που τους έδωσε αυτός, γιατί δεν δημοσιεύτηκαν όπως οι δικές μου; Δεν καταλαβαίνετε ότι πρέπει να ξεκινήσετε μια διαδικασία για να ξυπνήσετε τον κόσμο της ομάδας, που επί χρόνια συντηρεί την ομάδα, ώστε να κρίνει πλέον αυτός τι γίνεται στην ομάδα; Εγώ είπα ότι δεν με ενδιαφέρει ο Βρύζας και ο Κατσαρής, με ενδιαφέρει ο κόσμος αλλά τον κόσμο τον έχουνε παγώσει".

Για το λόγο για τον οποίο δεν προχώρησε σε οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ: "Μα για να γίνει αυτό πρέπει να στο επιτρέψουν πρώτα. Τους είπα ότι θέλω να το κάνω, αλλά αυτοί εξαφανίστηκαν, αρχικά είχα ανοιχτή γραμμή με τον Βρύζα αλλά μετά εξαφανίστηκε και αυτός. Τι περισσότερο θέλετε να σας πω; Εξαφανίστηκε και αυτός. Έχουν εξαφανιστεί για μένα και έχουν επαφή μόνο με τον Σαββίδη τώρα. Ζήτησε ο κ. Αποστολίδης να γίνει ο έλεγχος αλλά δεν πήρε ούτε απάντηση, και με τον κ. Αποστολίδη δεν έχει επαφή τώρα ο Βρύζας".

Για το αν θα είχε τη διάθεση να ασχοληθεί με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ: "Αυτά παιδιά όχι σε μένα. Ας πάνε πάλι στον Δρόσο, που πήγε φυλακή και αυτός. Τα έχω πει αυτά, προσέξτε αυτούς που είναι έντιμοι και αυτούς που είναι για φυλακή, αλλά με αυτούς θέλουν φαίνεται να συναναστρέφονται αυτοί. Με ανθρώπους σαν και εμένα δεν μπορεί να γίνει τέτοια συνδιαλλαγή".

Για την άποψή του περί πολιτικών παρεμβάσεων Σαββίδη: "Στο θέμα του ΠΑΟΚ έχουν γίνει και παρεμβάσεις πολιτικές, από την πλευρά του Σαββίδη. Έμαθα ότι έχουν γίνει τέτοιες παρεμβάσεις, εγώ δεν το πι

Keywords
Τυχαία Θέματα