«Είμαστε τυχεροί που έχουμε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα»

15:18 31/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 1-1 προσφέροντας ξανά στιγμές θεάματος στους φίλους του ποδοσφαίρου με τον Άντονι Θουμπιθαρέτα να υποστηρίζει πως στην Ισπανία αισθάνονται τυχεροί που έχουν τις δυο καλύτερες, όπως είπε, ομάδες της Ευρώπης.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Ισπανίας, ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Είμαστε τυχεροί που έχουμε τις δυο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οι οποίες προσέφεραν στον κόσμο μια πολύ καλή αναμέτρηση".
Για το πώς

εξελίχθηκε η αναμέτρηση, ο Θουμπιθαρέτα δήλωσε: "Μας πίεσαν ψηλά έτσι ώστε να μην μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα και να μην δημιουργήσουμε ευκαιρίες, ωστόσο μετά το 0-1 είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και άλλα γκολ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε δύναμη και στρατηγική. Είχαμε την δυνατότητα να πετύχουμε και άλλα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 0-1 τα πήγαμε καλύτερα. Βρήκαμε χώρους και μπορούσαμε να σκοράρουμε".
Ο Θουμπιθαρέτα μίλησε και για τον στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Βαράν, που κέρδισε τις εντυπώσεις με την απόδοση του πετυχαίνοντας και το γκολ της ισοφάρισης με τον αθλητικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα να δηλώνει: "Όλοι όσοι φορούν την φανέλα αυτής της ομάδας πρέπει να είναι καλοί".

Keywords
Τυχαία Θέματα