Ανακοίνωσε Ιτάνζ ο... Ατρόμητος

14:26 31/1/2013 - Πηγή: AEK365

Την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Τσαρλς Ιτάνζ ανακοίνωσε ο Ατρόμητος με τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα να υπογράφει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 2.5 χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την μετεγγραφή του Τσαρλς Ιτάνζ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο

Καμερουνέζος τερματοφύλακας με γαλλικό διαβατήριο βρέθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και εμφανώς συγκινημένος υπέγραψε την μετακίνηση του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 2.5 χρόνια".
Σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, ο Ιτάνζ τόνισε: "Θέλω να απευθύνω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό, στον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο, στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε όλους τους συμπαίκτες και προπονητές μου, καθώς και στους φιλάθλους του Ατρόμητου που τους αγάπησα και με αγάπησαν.
Έζησα δύο υπέροχα χρόνια στο Περιστέρι από τα ομορφότερα της καριέρας μου. Αγωνίστηκα σε δύο τελικούς κυπέλλου Ελλάδας κι εφέτος στα play offs του Γιούροπα Λιγκ, δέθηκα με την ομάδα και με τον κόσμο της. Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις και με την ευχή ο Ατρόμητος να ζήσει ακόμη μεγαλύτερες χαρές γιατί το αξίζει.
Ο ΠΑΟΚ αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα κι έπρεπε να κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου από την στιγμή που το ερχόμενο καλοκαίρι θα ήμουν ελεύθερος. Ο Ατρόμητος θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου

Keywords
Τυχαία Θέματα