«Είμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο»

13:12 5/8/2012 - Πηγή: AEK365

Τον απολογισμό του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας του Ηρακλή ενόψει της νέας σεζόν, έκανε ο Γιώργος Στράντζαλης. «Είμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο της προετοιμασίας. Οι προπονήσεις περιείχαν αερόβιες ασκήσεις και ασκήσεις τακτικής συμπεριφοράς. Δεν θέλαμε να πιέσουμε τους ποδοσφαιριστές με πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης λόγω της ζέστης που επικρατούσε. Στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας, στο Ελατοχώρι, θα ανεβάσουμε ρυθμούς σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Είμαι ικανοποιημένος

από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις. Σημαντικό για εμένα και τους συνεργάτες μου είναι η συνεργασία που θα πρέπει να έχουμε όλοι μεταξύ μας τόσο θέματα αγωνιστικά αλλά και στις μεταξύ μας σχέσεις», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Στράντζαλη για να προσθέσει για τα φιλικά:

«Τα φιλικά για εμάς θα είναι προσαρμογή στην αγωνιστική κατάσταση που θα θέλουμε να βρεθούμε. Τη Δευτέρα 6/8 με τα Γιαννιτσά θα είναι το πρώτο παιχνίδι μας και θα χρησιμοποιήσουμε δύο διαφορετικές 11άδες. Οι φιλικοί αγώνες θα αναδείξουν τις αδυναμίες μας και σε αυτές θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα. Σημαντικό είναι να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική προσαρμογή των ποδοσφαιριστών στα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα