«Είμαστε καλύτεροι από τον Αστέρα»

20:48 15/3/2013 - Πηγή: AEK365

Μόνο χαμηλούς τόνους δεν κράτησε ο τεχνικός του Ατρομήτου Νίκος Αναστόπουλος ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περστέρι, λέγοντας πως η ομάδα του είναι καλύτερη και έχει μεγαλύτερο κίνητρο.


Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε:

Για την ήττα από τον Πανιώνιο:

«Δεν έφταιξε κάτι. Μας έλειψε το γκολ γιατί για να κερδίσει πρέπει να σκοράρεις. Το θετικό ήταν οι πολλές ευκαιρίες που κάναμε.

Το αρνητικό είναι ότι δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα:

«Είναι ένα παιχνίδι και εμείς έχουμε περισσότερο κίνητρο για τη νίκη. Είμαστε καλύτεροι από τον Αστέρα, έχουμε άμεση ανάγκη για τους βαθμούς και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για τα πλάνα του πριν την αναμέτρηση:

«Αυτό αφορά την ομάδα και δεν βγαίνει έξω. Αυτό θα το λύσουμε εμείς από μέσα».

Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο του Αστέρα:

«Ο Αστέρας είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, είναι στη δεύτερη θέση αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχει και τύχη και ο Αστέρας την έχει στο πλευρό του και από κει και πέρα εμείς θα κοιτάξουμε πως θα είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς».

Για το μεσοβδόμαδο παιχνίδι του Αστέρα στο Κύπελλο:

«Ο Αστέρας έχει βάθος στον πάγκο του και είναι θέμα του προπονητή του το πώς θα χειριστεί τα συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας».

Για την ευκαιρία που έχει ο Ατρόμητος να κερδίσει το χαμένο έδαφος:

«Εμείς έχουμε περισσότερο κίνητρο και ένας απ' τους λόγους είναι και αυτός. Ξέρετε ότι το πρωτάθλημα από Κυριακή σε Κυριακή έχει μεταπτώσεις και μέχρι να τελειώσει θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά στο στόχο μας και το Μάιο που είναι η ουσία να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα