Ειδικό πρόγραμμα στον ΟΣΦΠ

17:31 26/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η επιστροφή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την προσεχή Τετάρτη θα περιλαμβάνει σειρά από μετρήσεις, όπως συμβαίνει πάντα μετά από εορταστικές περιόδους και αυτός είναι ο λόγος όπου τους έχουν δοθεί ειδικά προγράμματα από το τεχνικό επιτελείο.

Η σωστή κατανομή δυνάμεων από πλευράς ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου είναι ένα από τα ζητήματα που απασχολούν έντονα τον προπονητή του Ολυμπιακού

Ερνέστο Βαλβέρδε, εν όψει της κρίσιμης συνέχειας, που περιμένι τους «ερυθρόλευκους».

Ο Βάσκος τεχνικός το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να επιστρέψουν στις προπονήσεις υπέρβαροι και χωρίς καμία ...προεργασία.

Όλοι οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» έχουν προμηθευτεί από τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου τα απαραίτητα ατομικά προγράμματα προπόνησης, έτσι ώστε να μην αφήσουν εντελώς ελεύθερο τον εαυτό τους και όταν ολοκληρωθούν οι ημέρες των διακοπών τους να μην χρειαστούν χρόνο, ώστε να επανέλθουν στην κατάσταση που πρέπει.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι στενοί του συνεργάτες θα περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία την επιστροφή των παικτών, αφού όπως είθισται μετά απλό μία εορταστική περίοδο ακολουθεί σερά μετρήσεων και εξετάσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα