«Είχαμε πολύ μεγάλο κίνητρο»

22:29 9/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Γεωργιάδης υποστήριξε πως οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν τεράστιο κίνητρο απέναντι στον Ολυμπιακό. «Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι μεταξύ δυο καλών ομάδων. Εμείς προσπαθήσαμε πάρα πολύ απέναντι στον σχεδόν σίγουρο πρωταθλητή, ήμασταν αυτοί που έπρεπε, είχαμε αρκετό πάθος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, από το 65' ως το 90' πέσαμε λίγο. Ακόμα κι εκεί κρατήσαμε τη συγκέντρωσή μας, καταφέραμε να παίξουμε δεύτερο

γκολ και όλα πήγαν όπως τα σχεδιάσαμε. Είχαμε μεγάλο κίνητρο γιατί το παιχνίδι του πρώτου γύρου το θυμόμαστε όλοι και πήγε πολύ άσχημα. Έτσι, είχαμε τη θέληση για να κερδίσουμε το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γεωργιάδης στο ξεκίνημα της συνέντευξης Τύπου.

Για το αν το πάθος έπαιξε ρόλο, σχολίασε: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο το πάθος, αλλά εμείς ως ΠΑΟΚ ειδικά στην έδρα μας και σε όλα τα γήπεδα θα πρέπει να δείχνουμε περισσότερη ορμή, να είμαστε πιο επιθετικοί, όπως το κάναμε και σήμερα. Έτσι θα ευχαριστιέται και ο κόσμος αλλά και οι παίκτες που παίρνουν αυτοπεποίθηση. Χρειαζόμαστε αρκετά ακόμα ειδικά στην κυκλοφορία της μπάλας. Ο Ολυμπιακός που έχει αυτοπεποίθηση, την κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα. Θα πρέπει να έχουμε λίγο περισσότερη ηρεμία, έχουμε τους παίκτες για να έχουμε και καλή κυκλοφορία. Από το πάθος και τη θέληση δεν υπάρχει κανένα παράπονο».

Σε ερώτηση για το αν βοήθησε η χρησιμοποίηση παικτών στις φυσικές τους θέσεις, απάντησε: «Όταν ξεκινάς, ψάχνεις να βρεις τη βάση των παικτών. ΣΕ ποια θέση παίζουν, σε ποια θέση αποδίδουν καλύτερα. Σήμερα εκτός του Λίνο είχαμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας κι αυτό μας έλυσε τα χέρια. Το δίδυμο στην άμυνα είναι πάρα πολύ καλό, αν και ο Μιγκέλ κουράστηκε γιατί έπαιξε μετά από καιρό κι έτσι μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε και τον Κατσουράνη στα χαφ».

Ενώ για το αν κρίθηκε το ματς στη μεσαία γραμμή, ανέφερε: «Ήμασταν πολύ δυνατοί εκεί, ο Κάτσε, ο Λάζαρ όσο έπαιξε, ο Νάτχο και ο Κατσουράνης έδωσαν πολύ ορμή κι επιθετικότητα. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ώριμοι με τη μπάλα στα πόδια, για να φτάσουμε πιο πολλές φορές σε οργανωμένες επιθέσεις».

Τέλος, σχολίασε πως: «Νομίζω πως και πάλι είχαμε τον έλεγχο. Φαινόταν πως εμείς φτάναμε πιο εύκολα στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Ολυμπιακός δεν μας απείλησε πλην κάποιων περιπτώσεων που εμείς χάσαμε τη μπάλα σε επικίνδυνα σημεία. Δεν έχω κανένα παράπονο, για αυτό έκανα και τις αλλαγές μου στο τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα