Μανωλάς και Ρομπέρτο βούλιαξαν τον ΟΣΦΠ (VIDEO)

21:40 9/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 28η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Κάκος

Δύο στα δύο για τον Ολυμπιακό που πήγε στην Τούμπα με στόχο να σηκώσει την κούπα και τελικά γνώρισε δεύτερη σερί ήττα αυτή τη φορά χάνοντας με 2-1 από τον ΠΑΟΚ.

Κάκιστη η ομάδα του Μίτσελ δεν κατάφερε να κρατήσει μπάλα και αν ο ΠΑΟΚ ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να έχει κερδίσει πιο άνετα. Γκάφα της χρονιάς στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ ο Μανωλάς ενώ στο δεύτερο "συνδυάστηκαν" Μπονγκ και Ρομπέρτο για να σκοράρει ο Τζαβέλλας. Οι ερυθρόλευκοι φωνάζουν για την φάση της γροθιάς του Ινσαουραλδε ενώ πλέον το ματς με την Μάντσεστερ αποκτά οριακό χαρακτήρα καθώς ένας αποκλεισμός εκεί ίσως να φέρει εξελίξεις.

Κακό το ματς στα πρώτα λεπτά με πρώτο αξιοσημείωτο γεγονός την αναγκαστική αλλαγή του Ιμπαγκάσα μόλις στο 13'. Πέντε λεπτά μετά ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Βαλντές αλλά ο επόπτης είχε σωστά σηκώσει τη σημαία. Στο 21' σημειώθηκε η πρώτη φάση του ματς όταν ο Νάχτο από ιδανική θέση έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά δεν βρήκε στόχο. Λίγο μετά με αναγκαστική αλλαγή βρήκε και ο Λάζαρ. Ο ΠΑΟΚ άγγιξε το σκορ στο 28' όταν ο Αθανασιάδης ελευθερώθηκε ωραία και βγήκε απέναντι από τον Ρομπέρτο τον οποίο δεν κατάφερε να νικήσει, στη συνέχεια της φάσης ο Λούκας από πλάγια θέση πλάσαρε άουτ. Στο 33' ο Ολυμπιακός πάγωσε την Τούμπα όταν ο Σάμαρης με ένα τρομερό σουτ έκανε το 0-1 με τους παίκτες των "ερυθρολεύκων" να αφιερώνουν το γκολ στον Ολαϊτάν. Η απάντηση ήρθε άμεσα όμως καθώς τρία λεπτά μετά ο Μανωλάς έκανε διώξιμο-ασίστ για τον Αθανασιάδη ο οποίος είπε "ευχαριστώ" στο δώρο κάνοντας με πλασέ το 1-1. Μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε και απείλησε στο 43' με σουτ του Τζαβέλλα ενώ λίγο πιο πριν (40') ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου στον Αθανασιάδη.

Πρώτη αξιόλογη φάση στην επανάληψη αυτή στο 51' όταν ο Μπονγκ πίεσε τον Γλύκο και αυτός έδιωξε πάνω την με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Έξι λεπτά μετά ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να εκτελέσει κόρνερ ο Ινσαουράλδε έριξε γροθιά στο πρόσωπο του Εντιγκάν με τον Κάκο τελικά να δείχνει κίτρινη κάρτα στον παίκτη των γηπεδούχων. Ο Φουστέρ στο 62' δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά. Ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Νάτχο στο 65'. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε κακό με τον Ολυμπιακό να παίζει προσεκτικά και τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να απειλήσει. Στο 79' ο Φουστέρ γύρισε ωραία μέσα στην περιοχή όμως το σουτ του ήταν πολύ αδύναμο για να προβληματίσει τον Γλύκο. Φτάνουμε λοιπόν στο 84' όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή του Ολυμπιακού ο Μπονγκ έδιωξε πάνω στον Τζαβέλλα ο οποίος εκτέλεσε με τη μία και έκανε το 2-1 δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΠΑΟΚ (Γ.Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ (82'Κιτσίου), Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Νάτχο, Λάζαρ (24'Κατσουράνης), Κάτσε, Λούκας, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (81'Χούσεν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης, Εντινγκά, Μασάντο, Φουστέρ (80'Πελέ), Ιμπαγάσα (13'Πέρες), Βαλντές (71'Κάμπελ).

Keywords
Τυχαία Θέματα