Εγκώμια Βαλέρο για Ρόσι

18:57 9/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μπόρχα Βαλέρο, με δηλώσεις του στο ιταλικό «RAI», μίλησε για την π΄ροκριση της Φιορεντίνα και υποστήριξε:
«Αυτή η νίκη μάς δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει των επόμενων παιχνιδιών».
Και συμπλήρωσε: «Ελπίζουμε την Κυριακή να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Τορίνο, καθώς είναι ένα σημαντικό τεστ για εμάς».
Ο αγώνας ενάντια στην Κιέβο ήταν ο πρώτος που η Φιορεντίνα στερήθηκε τις υπηρεσίες του Ρόσι, ο οποίος θα μείνει έξω περίπου για δύο μήνες. Μάλιστα, βρέθηκε στις εξέδρες του «Αρτέμιο Φράνκι»

και παρακολούθησε τη νίκη της ομάδας του, αναμένοντας αύριο(10/1) να ταξιδέψει στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών για να εξεταστεί από ειδικό γιατρό.
Την απουσία του Ρόσι δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη ο Μπόρχα Βαλέρο, ο οποίος δηλωσε:
«Είναι πάντα πολύ δύσκολο να παίζεις χωρίς έναν παίκτη του επιπέδου του Τζιουζέπε. Μας λείπει πολύ, αλλά ευτυχώς έχουμε και άλλους πρωταθλητές στην ομάδα και το έχουν αποδείξει.
Είναι θετικό που έχουμε αρκετές επιλογές και μπορούμε να ακολουθήσουμε τόσο πολλά διαφορετικά συστήματα. Η Κιέβο ξεκίνησε δυνατά, αλλά μετά το πρώτο γκολ είχαμε τον έλεγχο».
Τέλος, ο 28χρονος Ισπανός ρωτήθηκε σχετικά με τα σενάρια που θέλουν τη Φιορεντίνα να ενδιαφέρεται για τον πρώην παίκη της Κατάνια και νυν της Μέταλιστ Κάρκιβ, Αλεχάνδρο «Πεπού» Γκόμεζ.
«Δεν γνωρίζω κάτι, αυτές οι ερωτήσεις αφορούν τη διοίκηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα