Έγινε… ωραίος, αλλά θα ήταν… μοιραίος

17:31 22/3/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE - 30η αγωνιστική

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Παναιτωλικού

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Π. Ζαχαράδης

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από το Αγρίνιο ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς το γκολ του Σανκαρέ στο 64' αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του με 0-1. Για να συμβεί αυτό, όμως, καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο διαιτητής Ζαχαριάδης,

ο οποίος έκλεισε τα μάτια σε καταφανέστατο (όσο και αχρείαστο) πέναλτι που έκανε ο Σενεγαλέζος άσος πάνω στον Μπόγιοβιτς, ακριβώς με την συμπλήρωση των 90΄ του αγώνα...

Το παιχνίδι στο Αγρίνιο ήταν ανοικτό και οι Αρκάδες απείλησαν πρώτοι στο 13' με σουτ του Εντό έξω από την περιοχή. Ο Παναιτωλικός «απάντησε» με ένα διάστημα σημαντικής πίεσης στον αντίπαλο, με τους Γκάλο και Μπακάκη να ταλαιπωρούν αρκετά τον Κοντοέ, και θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 25', όταν ο Μπικέι πήρε μια κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Τελικά το γκολ ήρθε από στημένη φάση, αλλά ήταν για το Αστέρα, με τον Σανκαρέ να μονομαχεί με τον Κούσα σε μια από τις προωθήσεις του και με προβολή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 78' ο Παναιτωλικός έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον Καμαρά να βγαίνει τετ α τετ με τον Μπαντή και τον τελευταίο να τον κερδίζει σε διπλή προσπάθεια που έκανε να σκοράρει. Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δυνατότητα να τελειώσουν το ματς, καθώς κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Μπαράλες δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπρακάλι. Έτσι, φτάσαμε στη φάση του 90' που σίγουρα θα συζητηθεί, καθώς ο Σανκαρέ ανέτρεψε καθαρά τον Μπόγιοβιτς μέσα στην περιοχή, αλλά η απόφαση του Ζαχαριάδη να δείξει «παίζετε», στέρησε από τους γηπεδούχους την ευκαιρία να ισοφαρίσουν.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Μπικέ, Κούσας, Ανέν (81' Κουτρομάνος), Γοδόι, Μαρτίνες, Σφακιανάκης, Μπακάκης (75' Μύγας), Καμαρά, Μπούντιμιρ (56' Μπόγιοβιτς).

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Κοντοές, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ντε Μπλάσις (90+1' Κυριακόπουλος), Εντό, Βάλντο (65' Ναβάρο), Μπαράλες (84' Χουάνμα).

Keywords
Τυχαία Θέματα