«Ευτυχισμένος στην Μπολόνια»

11:14 7/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ανακουφισμένος νιώθει ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο μετά το αίσιο τέλος της υπόθεσης του δανεισμού του από τη Τζένοα στη Μπολόνια. Ο πρώην διεθνής φορ δήλωσε έτοιμος να προσφέρει τα πάντα στη νέα του ομάδα, ενώ δεν έκρυψε και την επιθυμία του να επιστρέψει στην εθνική Ιταλίας.

Ένας ποδοσφαιριστής στα 30 του, που έχει κατακτήσει Μουντιάλ, έχει σηκώσει Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ο τρίτος εν ενεργεία σκόρερ της πρώτης κατηγορίας, που έφτασε στα 100 γκολ

στη Serie A στη μικρότερη ηλικία από κάθε άλλο παίκτη, που όπου κι αν έπαιξε αποδείχτηκε αξιόπιστη λύση στην επίθεση, είναι παράξενο να δυσκολεύεται να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Κι όμως, ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, χρειάστηκε να περιμένει ως την τελευταία μέρα των μεταγραφών για να παραχωρηθεί ως δανεικός από τη Τζένοα στη Μπολόνια.

Μετά την καλοκαιρινή αγωνία του, ο Τζιλαρντίνο εμφανίστηκε ανακουφισμένος κατά την παρουσίασή του από τη νέα του ομάδα. «Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και είμαι ευτυχισμένος που ανήκω στη Μπολόνια. Είχα αγχωθεί, αλλά τώρα νιώθω ανάλαφρος», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Στη Μπολόνια «αναγεννήθηκαν» ποδοσφαιριστές όπως ο Ρομπέρτο Μπάτζο, ο Μπέπε Σινιόρι και ο Μάρκο Ντι Βάιο. Ελπίζει σε κάτι ανάλογο ο «Τζίλα»; «Αν και είναι διαφορετικοί παίκτες από μένα, ελπίζω πως με αυτή την εμπειρία θα πετύχω κάτι ανάλογο με αυτούς», απαντά.

Το νούμερο που επέλεξε, το «10», δείχνει την πρόθεσή του να «σερβίρει» γκολ; «Μην ξεγελιέστε, εδώ ήρθα για να πετύχω γκολ, όχι για να τα ετοιμάζω. Είμαι σκόρερ και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τη φήμη μου», λέει γελώντας.

Κλείνοντας, δεν έκρυψε τη λαχτάρα του να επιστρέψει στην εθνική Ιταλίας. «Θα έπαιζα ακόμα και για ένα μόνο ματς. Είμαι δεμένος με τη φανέλα της. Μακάρι να έπαιζα έστω και για ένα ημίχρονο μαζί με το νέο αρχηγό μου, τον Ντιαμάντι», ομολογεί ο Τζιλαρντίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα