«Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 3-4 εκατ. ευρώ μέχρι τον Δεκέμβρη»

10:53 7/9/2012 - Πηγή: AEK365

Εκτός του ενδιαφέροντος των Βιντιάδη – Χάρις, ο Ανδρέας Δημητρέλος μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και για τα χρέη της ΑΕΚ, καθώς και τα 3-4 εκατ. ευρώ που χρειάζεται μέχρι το τέλος του χρόνου. Επίσης, αναφέρθηκε και στον Καφέ και την προσφυγή του ζητώντας συγνώμη, ενώ μίλησε και για τους διακανονισμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα χρέη της ΑΕΚ επισήμανε:

«Τα

νούμερα είναι σχετικά, καθώς ρυθμίζονται τα χρέη με το δημόσιο. Σίγουρα η ΑΕΚ χρειάζεται μίνιμουμ 3-4 εκατ. ευρώ ως τον Δεκέμβρη για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα. Με τη ρύθμιση των δόσεων με την εφορία, η ομάδα θα καταφέρει να τακτοποιήσει τα χρέη. Δεν υπάρχει θέμα να μην τελειώσει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα κατά τη δική μου άποψη. Υπάρχει το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και οι προσφυγές».

Για την περίπτωση του Παντελή Καφέ, ο Δημητρέλος παραδέχτηκε:

«Ο Παντελής είναι ο πιο αδικημένος παίκτης από την περσινή σεζόν και ό,τι και να πει έχει δίκιο. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω διακανονισμό για το ποσό που του οφείλεται. Του ζητώ δημόσια συγγνώμη, όμως δεν μπορώ να του κάνω πρόταση, εάν δεν γνωρίζω το ύψος των δόσεων προς το δημόσιο».

Για το αν η ΑΕΚ είναι συνεπής ως προς τους διακανονισμούς που έχει κάνει, είπε:

«Ό,τι διακανονισμό έχουμε κάνει, τον έχουμε τηρήσει ως τώρα. Κάποιοι ξεκινούν με δόσεις μετά τις 30/9. Δεν έχουμε τηρήσει κάποια παλιά χρέη που είχαμε κάνει διακανονισμούς τον Μάρτη, κάνουμε νέες συμφωνίες με τους Μαντούκα, Χιμένεθ, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς και άλλους. Εχουν γίνει κάποιες καταβολές και έχει μειωθεί το ποσό που οφείλεται. Εχουμε κάνει αίτηση για το άρθρο 15 και περιμένουμε την απόφαση της Εφορίας. Μόλις καθοριστούν οι δόσεις θα μπορούμε να μιλήσουμε ξανά με τους παίκτες. Μετά θα γίνουν επαφές με την Κυβέρνηση, όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά και όλες τις ΠΑΕ, αναφορικά με την επιμήκυνση των δόσεων και τη φορολογία των ποδοσφαιριστών».

Keywords
Τυχαία Θέματα