Έφτασε και προπονείται η Όστοϊτς

19:12 28/8/2012 - Πηγή: AEK365

Προς την ολοκλήρωσή του βαδίζει το θέμα της απόκτησης της ξένης ακραίας στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα η Ιβάνα Όστοϊτς έφτασε στην Αθήνα και όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτή που θα συμπληρώσει το παζλ των μεταγραφικών κινήσεων. Η Σέρβα σήμερα, Τετάρτη θα πάρει μέρος στην προπόνηση της ομάδας με σκοπό να έχει και από κοντά μια άποψη ο Απόστολος Οικονόμου

για το πως κινείται μέσα στο χώρο και μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες, ενώ λίγο νωρίτερα θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ισχύσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά και η Όστοϊτς είναι «ταύρος» αμέσως θα υπάρξει και συνάντηση με την διοίκηση της Ερασιτεχνικής για να πέσουν οι υπογραφές, αφού υπάρξει σε όλα κοινή συμφωνία.

Η Όστοϊτς έχει ύψος 1μ.77 και έχει γεννηθεί 23 Δεκεμβρίου 1982 στο Τίτοβο. Τη σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε στην τουρκική Μπελεντιγιέ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Α2 Τουρκίας, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα βρέθηκε στην γερμανική Σουλ η οποία τερμάτησε στην 3η θέση στη Μπουντεσλίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα