Τζέραρντ κατά Έρικσον

19:03 28/8/2012 - Πηγή: AEK365

«Δεν νομίζω πως απέχουμε τόσο πολύ από το να κατακτήσουμε τον τίτλο» ισχυρίστηκε ο Άγγλος μέσος και συνέχισε λέγοντας πως «πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Πέρυσι τερματίσαμε στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος αλλά φτάσαμε σε δύο τελικούς κυπέλλου (Κύπελλο Αγγλίας, Λιγκ Καπ) κάτι που δείχνει πως είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιονδήποτε στην καλή μας μέρα».

Στη συνέχεια εξέφρασε την άποψη του για το τί χρειάζεται η Λίβερπουλ προκειμένου να πλησιάσει πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου αλλά και για το μέλλον του.

«Εάν πετύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο συνοχής, τότε

μπορούμε φυσικά να πάμε πολύ καλύτερα από πέρυσι. Ποιος ξέρει τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Εγώ από τη μεριά μου βλέπω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ελπίζω προτού σταματήσω το ποδόσφαιρο, να κερδίσω το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά παραμένω ρεαλιστής».

Ο 32χρονος μέσος κλήθηκε στη συνέχεια να σχολιάσει και τον νέο προπονητή των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς.

«Με κάθε προπονητή είναι διαφορετικά. Ο κάθε ένας έχει διαφορετικές μεθόδους αλλά δεν υπάρχουν τεράστιες αλλαγές. Ο νέος μας τεχνικός θέλει να επιβάλλει ένα πιο μοντέρνο ποδόσφαιρο, με πολλή κατοχή της μπάλας και άμεση επανάκτησή της μόλις αυτή χάνεται. Ας ελπίσουμε πως ο Μπρένταν θα έχει ένα λαμπρό μέλλον με τον σύλλογο».

Keywords
Τυχαία Θέματα