Φατιόν κι επίσημα

20:58 28/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ανακοινώθηκε κι επίσημα από την Παναχαϊκή η έναρξη της συνεργασίας της με τον 'Άντονι Φατιόν. Ο νεαρός μέσος αγωνιζόταν στον Εθνικό Αστέρα, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος, ενώ η μετακίνησή του στην ομάδα της Αχαΐας είναι η τέταρτη μετά τους Πουρή, Κιμπικούλα και Ουαταρά.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του Antoni Fatjon από την ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας Καισαριανής. Ο Antoni Fatjon είναι γεννημένος το 1991 στην Αθήνα από γονείς Αλβανικής καταγωγής.

Ο

Antoni Fatjon αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου, έχει ύψος 1,86 και είναι βασικό στέλεχος παρά το νεαρό της ηλικίας του τα δυο τελευταία χρόνια στον Εθνικό Αστέρα. Ο Antoni Fatjon είναι ήδη στις προεπιλογές της Εθνικής Αλβανίας και αγωνίζεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα ως κοινοτικός.

Ο ποδοσφαιριστής λόγω του νεαρού της ηλικίας του υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη ΠΑΕ Παναχαϊκή όπως και όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που αποκτά η ΠΑΕ Παναχαϊκή και θα είναι αύριο στην αποστολή για το φιλικό παιχνίδι με τη Ζάκυνθο.

Η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας σε περίπτωση μεταγραφής του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ Παναχαϊκή σε άλλη ΠΑΕ στην Ελλάδα ή το εξωτερικό δικαιούται το 30% των χρημάτων της μεταγραφής».

Keywords
Τυχαία Θέματα