Γρήγορα μια ασπιρίνη...

18:25 15/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ - 16η αγωνιστική

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΦΟΥΡΤΗΣ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μπάι Αρίνα

Ήττα σοκ για τη Λεβερκούζεν που έχασε με 1-0 από την κάκιστη φέτος Άιντραχτ και είδε τη διαφορά της με την Μπάγερν να φτάνει τους επτά βαθμούς. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 61ο λεπτό ο Ρους

με κεφαλιά.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Ντονάτι (84'Εζτουνάλι), Βόλσεϊντ, Τοπράκ, Καν, Μπέντερ (67'Χέγκελερ), Ρόλφες, Κάστρο, Κρούσε (68'Ντερντιγιόκ), Κίσλινγκ, Σον.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Γιουνγκ, Σαμπράνο, Άντερσον, Ντζάκπα. Σβέγκλερ, Ρους (76'Μπαρνέτα), Σρεκ (87'Μπακαλόρζ), Φλουμ, Ρόσενθαλ, Χοσέλου.

ΣΑΛΚΕ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Veltins Arena

Η Σάλκε επικράτησε 2-0 της Φράιμπουρκ και παραμένει κοντά στις πρώτες θέσεις. Οι "βασιλικοί μπλε" άνοιξαν το σκορ στο 44' χάρη στο αυτογκόλ του Χέφλερ μετά την προσπάθεια του Φαρφάν. Στο 67' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Φαρφάν σημάδεψε σωστά και έγραψε το 2-0. Ο Περουβιανός στο 88' έδωσε τη θέση του στον Κυριάκο Παπαδόπουλο που έκανε την επανεμφάνιση του μετά από καιρό και αποθεώθηκε από το κοινό.

ΣΑΛΚΕ: Φάρμαν, Χόογκλαντ, Σαντάνα, Μάτιπ, Κολάσινατς, Μπόατενγκ, Νέουστέντερ, Φαρφάν (88'Παπαδόπουλος), Μέγερ (82'Γκορέτσκα), Φουχς (58'Τζόουνς), Σαλάι.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Σοργκ, Κρμας, Χεν, Κ.Γκίντερ, Μ.Γκίντερ, Χέφλερ (62'Αλμπουτάτα), Φερνάντες (62'Κλάους), Γκουέντε, Ντάριντα, Μεχμέντι (73'Χάνκε).

Keywords
Τυχαία Θέματα