Εύκολα η Κολομβία

05:12 7/6/2014 - Πηγή: AEK365

Εύκολα πέρασε το τεστ με την Ιορδανία η Κολομβία. Οι Καφετέρος αντιμετώπισαν μία ομάδα που το πάλεψε στο επίπεδο της τεχνικής, όμως τα προβλήματα στην άμυνα έφεραν την ήττα με 3-0.Στο 42' μετά από χέρι μέσα στην περιοχή ο Ροδρίγες έκανε το 1-0 από τη βούλα.

Στην επανάληψη μπήκε ο Κουαδραδο και το παιχνίδι ήταν εντελώς διαφορετικό. Η Κολομβία ήταν πολύ πιο κινητική στην επίθεση, είχε κατοχή της μπάλα, μπόρεσε να βρει χώρους και έψαξε το δεύτερο γκολ.

Ο δεξιός μπακ της Νάπολι, Καμίλο Ζούνιγκα, έκλεψε τη μπάλα και απείλησε με πολύ καλό σουτ δείχνοντας πως θα πάει το υπόλοιπο του αγώνα.Στο 83' ο Φρέντι Γκουαρίν της Ιντερ έκανε μακρινή μπαλιά προς τον Κουαδράδο ο οποίος φάνηκε ότι θα εκτελέσει όμως η μπάλα βρήκε ξανά σε χέρι παίκτη της Ιορδανίας και στήθηκε στη βούλα αυτή τη φορά από τον Κουαδράδο που έγραψε το 2-0. Στη φάση αυτή ο Γιασέν των τυπικά φιλοξενούμενων είδε κόκκινη κάρτα. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με την Κολομβία να είναι το απόλυτο αφεντινό, ο Γκουαρίν έπιασε σουτάρα από τα 30 μέτρα και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ για το τελικό 3-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα