Νικηφόρα πρόβα τζενεράλε

05:05 7/6/2014 - Πηγή: AEK365

Νικηφόρα ήταν η πρόβα τζενεράλε για την Εθνική μας ομάδας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πριν την αναχώρησή του για Βραζιλία και το Μουντιάλ επικράτησε με 2-1 της Βολιβίας στο τελευταίο φιλικό τεστ.

Το ματς

Η Εθνική μας ομάδα έδειξε να πατάει καλύτερα στο ξεκίνημα του αγώνα, σε αντίθεση με τη Βολιβία που έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα στο κέντρο. Η Ελλάδα, ωστόσο έχασε ευκαιρίες με τον Γκέκα να σκοράρει στο 12' και στο 19',

κάτι που κατάφερε τελικά ο Κονέ δυο λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, ο Σαλπιγγίδης έκανε ωραία σέντρα και ο Κονέ με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στα λεπτά που ακολούθησαν η Βολιβία προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διατήρησε την καλή του απόδοση και κατάφερε να διπλασιάσει τα τερματά του με τον Κατσουράνη,ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χολέμπας πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 53ο λεπτό. Η Βολιβία μείωσε σε 2-1 με δυνατό σουτ του Καρντόσο στο 68'. Από εκεί και πέρα η Ελλάδα έκανε προσεχτικές κινήσεις στην άμυνα και φάνηκε ψύχραιμη, με αποτέλεσμα να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης (59' Ταχτσίδης), Χολέμπας, Μόρας, Μανωλάς (46' Βύντρα), Κατσουράνης, Μανιάτης, Κονέ (59' Καραγκούνης), Σαλπιγγίδης (59' Φετφατζίδης), Σαμαράς (78' Χριστοδουλόπουλος), Γκέκας (65' Μήτρογλου).

Βολιβία (Χαβιέρ Αθκαργκόρτα): Κινιόνιεθ, Εγκίνο, Μπεχαράνο, Γκουτιέρεζ (84' Ζεντένο), Μελεάν (61' Μπεχαράνο Ντάνι), Ραλντές, Τσουμασέρο (68' Μιράντα), Μοχίκα (46' Καρντόζο), Μπεχαράνο Ντ. (78' Αρασκάιτα), Μορένο, Άρτσε (83' Πένα).

Keywords
Τυχαία Θέματα