Εύκολα η Ατλέτικο,νίκη για Λεβερκούζεν

15:48 23/3/2014 - Πηγή: AEK365

Δύο ντέρμπι σε Ισπανία και Ιταλία ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα αγώνων. Στην Primera Division η Ρεάλ Μαδρίτηςυποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο «κλάσικο» που καθηλώνει όλο το φίλαθλο κόσμο της υφηλίου. Το αποψινό μας αναμένεται να κρίνει ακόμα και τον τίτλο, καθώς αν οι «μαδριλένοι» επικρατήσουν θα ανοίξουν αρκετά την ψαλίδα από τους «μπλαουγκράνα». Στην Ιταλία η Λάτσιο υποδέχεται τη Μίλαν του Ζέεντορφ που απογοητεύει ούσα στην 11η θέση έχοντας

για τα καλά το τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με χάντικαπ η Ατλέτικο Μαδρίτης

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το -1 της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για Ασιατικό χάντικαπ που επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ατλέτικο Μ. με δύο γκολ διαφορά και πάνω, ενώ σε περίπτωση νίκης της Ατλέτικο με ένα γκολ διαφορά επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Η Ατλέτικο είναι αήττητη στην τελευταία εξάδα αγώνων της με την Μπέτις και στις δύο έδρες (για Πριμέρα και Κόπα ντελ Ρέι) με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν, οι «ροχιμπλάνκος» αγνοούν την ήττα στις τελευταίες 5 επισκέψεις τους στο «Βιγιαμαρίν», με 4 διπλά και μία ισοπαλία. Η διεξαγωγή του βραδινού «κλάσικο» του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» δίνει ένα εξτρά κίνητρο στην Ατλέτικο για την επίτευξη της νίκης στο σημερινό ματς. Οι «ροχιμπλάνκος» είναι αυτή τη στιγμή 2οι με 67 βαθμούς, στο -3 από την πρωτοπόρο Ρεάλ και στο +1 από την 3η Μπαρτσελόνα. Ως εκ τούτου, μία ισοπαλία στο «κλάσικο» θα τους ήταν απόλυτα... αποδεκτή. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θα κληθεί να αντιμετωπίσει τηνΜπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον ισπανικό «εμφύλιο» να αποτελεί μία μεγάλη «πρόκληση». Στο πρωτάθλημα, οι «ροχιμπλάνκος» έχουν επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετρώντας δύο νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές (0-2 επί Θέλτα, 1-0 επί Εσπανιόλ). Βέβαια, έχουν συνδυάσει με ήττες τα δύο τελευταία εκτός έδρας ματς για την Πριμέρα (2-0 από Αλμερία, 3-0 από Οσασούνα).

Νίκη για τη Λεβερκούζεν κόντρα στη Χόφενχαϊμ

Από τη Γερμανία επιλέγουμε τον «Άσσο» της Λεβερκούζεν κόντρα στη Χόφενχαϊμ σε απόδοση 1.80. Οι «ασπιρίνες» έχουν χάσει μόλις μια φορά από τη Χόφενχαϊμ στη Μπουντεσλίγκα. Έχει πέσει στην τέταρτη θέση πλέον, με τη Σάλκε να έχει πενήντα βαθμούς περισσότερους και τη Γκλαντμπαχ να έχει πλησιάσει στους δύο. Αμφότερες βέβαια έχουν παιχνίδι περισσότερο. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει συλλέξει μόλις έναν από τους 15 διαθέσιμους βαθμούς και για πρώτη φορά φέτος βγήκε εκτός πρώτης τριάδας. Συνολικά, έχει επτά ήττες στα τελευταία οκτώ ματς της. Τελευταία φορά που δεν είχε νίκη σε οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια ήταν το 2002-03! «Οι επόμενες μέρες θα καθορίσουν το τι μπορούμε να καταφέρουμε», τόνισε ο Σάμι Χίπια που ψάχνει τρόπο να βελτιώσει δημιουργικά την ομάδα του.

Over 2.5 στο Λεβαδειακός - Βέροια

Μετά το «ταμείο» που μας χάρισε το Over στον αγώνα Πανθρακικός - Άρης, σήμερα θα επιλέξουμε και πάλι στοίχημα σε γκολ από τη Σούπερλιγκ. Ο λόγος για τον αγώνα Λεβαδειακός - Βέροια όπου το Over πληρώνει 2.21. Από 7/9 μεταξύ τους Over 2,5 και G/G προέρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας. Τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος διαθέτει ο Λεβαδειακός, με παθητικό 53 γκολ.Οι Βοιωτοί μάλιστα προέρχονται από τέσσερα σερί Over 2,5 και G/G ανεξαρτήτως έδρας.

Παίρνει το «τρίποντο» η Μπολόνια

Από την Ιταλία επιλέγουμε τον «Άσσο» της Μπολόνια με αντίπαλο την Κάλιαρι σε απόδοση 2.35. Η Μπολόνια έχει νικήσει τα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της με την Κάλιαρι. Χωρίς νίκη στην Μπολόνια από το 2010 η Κάλιαρι, που έχει χάσει τα δύο από τα τελευταία τρία ματς της εκεί χωρίς καν να σκοράρει. Συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοσή της και μετά τις δύο ισοπαλίες με Βερόνα και Σασουόλο, ηττήθηκε από τη Λιβόρνο, η οποία την πέρασε στη βαθμολογία. Οι ροσομπλού έχουν νικήσει μόλις μια φορά μέσα στο 2014 και μετρούν πέντε συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς «τρίποντο». Μαζί με την σημερινή αντίπαλό τους, Κάλιαρι και την Ίντερ, έχουν 11 ισοπαλίες, τις περισσότερες στην κατηγορία. «Είμαστε σαν οικογένεια και αυτό είναι ένας παράγοντας κλειδί για να τα καταφέρουμε στο φινάλε της σεζόν. Αυτά τα χαρακτηριστικά χρειάζεται μια ομάδα για να συνέλθει μετά την απογοήτευση», δήλωσε ο προπονητής Νταβίντε Μπελαρντίνι, που είναι πιθανόν να απολυθεί αν δεν κερδίσει.

Εκμεταλλεύεται την έδρα η Πούμας

Από το Μεξικό επιλέγουμε τον «Άσσο» της Πούμας με αντίπαλο την Μοντερέι σε απόδοση 2.10. Το μοναδικό διπλό της Μοντερέι στα δέκα τελευταία χρόνια ήρθε τον Απρίλιο του 2005 με 2-1. Πάρτι" έστησε η ομάδα του Τρέχο την προηγούμενη εβδομάδα και "σκόρπισε" στους... πέντε ανέμους την Ατλάντε, την οποία κι αντιμετώπισε εντός έδρας. Στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση η Πούμας έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο κι αν δεν έριχνε στροφές στην επανάληψη το σκορ θα έφτανε σε ακόμα πιο δυσθεώρητα ύψη. Επέστρεψε έτσι με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στις επιτυχίες μετά από δύο αγωνιστικές, παραμένει στην πρώτη τετράδα ακόμα και μετά τα χθεσινά ματς, ενώ συνεχίζει άνετη και στην ειδική βαθμολογία, με την παραμονή να έχει ήδη κλειδώσει. Μόλις το δεύτερο τρίποντο στο γήπεδό της για το Κλαουσούρα ήταν βέβαια αυτό, αφού διαθέτει τη χειρότερη εντός έδρας επίδοση (2-3-1) από τις ομάδες της πρώτης οχτάδας. Καμία δεν έχει λιγότερες από τρεις νίκες, το αποψινό ματς ωστόσο προσφέρεται σίγουρα για να κάνει το 2/2.

Μπάσκετ: Under σε Φρανκφούρτη και Καζέρτα

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου από την Ιταλία έχει ξεχωρίσει η αναμέτρηση Καζέρτα - Καντού όπου κρατάμε δύο στοιχήματα. Αρχικά το +1 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.90 και κατόπιν το Under 149.5 που πληρώνει 1.90 επίσης. Με επτά αγώνες να απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου, και οι δυο ομάδες έχουν σημαντικούς στόχους. Η Καντού θέλει την δεύτερη θέση για να έχει πλεονέκτημα έδρας σε όλες τις φάσεις των πλέι-οφ εκτός του τελικού (αν εκεί είναι η Αρμάνι) και η Καζέρτα θέλει είσοδο στα πλέι-οφ μετά από πολλά χρόνια. Καλές φόρμες και οι δυο με 1 ήττα στα πέντε τελευταία για Καντού και 2 για την Καζέρτα αντίστοιχα. Αν θέλει να επιτύχει η Καζέρτα το στόχο της πρέπει να κερδίσει τέτοια παιχνίδια στην έδρα της που είναι δυνατή (8-4 εντός). Η Καντού βρίσκεται τόσο ψηλά στην βαθμολογία λόγω της πολύ δυνατής της έδρας (12-0) ενώ εκτός είναι πολύ μέτρια με 4-7. Η άμυνα που παίζει η Καζέρτα είναι πολύ σκληρή και οι 73 πόντοι που δέχεται συνολικά ανά παιχνίδι μετατρέπονται σε 71 όταν παίζει εντός. Αν δεν παίξει άμυνα η Καζέρτα, όπως συνηθίζει, θα χάσει αι θα κινδυνεύσει να χάσει και την όγδοη θέση. Διπλή επιλογή από το παιχνίδι η Καζέρτα +1 και Under 149.5. Κλείνουμε από τη Γερμανία όπου επιλέγουμε το Under 151.5 στη αναμέτρηση Φρανκφούρτη - Ουλμ που πληρώνει 1.85.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα