Εύκολα η ΑΕΛ

20:13 13/10/2014 - Πηγή: AEK365

Football League
1η αγωνιστική
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: ΑΛΚΑΖΑΑΡ
Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Στο άδειο λόγω τιμωρίας Αλκαζάαρ, η ΑΕΛ επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Καλαμαριάς και ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στην εφετινή Football League.

Οι «βυσσινί» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αν και στο πρώτο ημίχρονο δεν απείλησαν την εστία των Ποντίων. Στην επανάληψη οι παίκτες του Κώστα Παναγόπουλου μπήκαν με σκοπό να πάρουν τη νίκη και τα κατάφεραν σε διάστημα 10 λεπτών. Πρώτα στο 64' ο Περίκο έπιασε καρφωτή κεφαλιά σε σέντρα του Τσιλιγκίρη και έκανε το 1-0 και δέκα λεπτά αργότερα ο Πινδώνης με σουτ στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Ο Απόλλωνας αν και προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ και να ξανά μπει στο ματς, δεν τα κατάφερε και το 2-0 έμεινε ως το τέλος.

ΑΕΛ(Κώστας Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπιλά(46' Καρανίκας), Τσιλιγκίρης, Περίκο(84' Τζούνιορ), Βερδού(78' Αναστασάκος).
Απόλλων Καλαμαριάς(Θωμάς Γράφας): Bρονταράς, Γαλανόπουλος, Δήμου, Παπαστεριανός, Κατσιαρός, Μπιτσάκος, Ακασού, Ευσταθίου(81' Παπαδόπουλος), Καράμπελας(36' Τσούτσης), Νατσιόπουλος(71' Νατσιόπουλος), Γκέσιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα