«Κανένα λάθος ο Ρόκι»

20:13 13/10/2014 - Πηγή: AEK365

Οι δύο ομάδες είπαν όσα ήθελαν να πουν, οι εφημερίδες έγραψαν όσα ήθελαν να γράψουν και το θέμα της διαιτησίας του αγώνα του Juventus Stadium κλείνει κάπου εδώ, με την τοποθέτηση του αρχιδιαιτητή.
«Ο Ρόκι είναι ένας από τους πέντε κορυφαίους διαιτητές στην Ευρώπη. Εγώ ήρθα σε επαφή με την FIFA και την UEFA, μιλήσαμε αρκετά για αυτό το θέμα και πρέπει να πω ότι τα επεισόδια αξιολογήθηκαν ότι είναι στο όριο

και δεν κατηγοριοποιήθηκαν ως λάθη. Είναι επεισόδια τα οποία και με την απόσταση των ημερών ούτε τα τεχνολογικά μέσα κατάφεραν να διευκρινίσουν», είπε ο Νίκι, ο οποίος εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στον διαιτητή Ρόκι.
«Από συναισθηματική άποψη, θα έλεγα ότι δεν πρέπει να παυθεί με τίποτα, όπως άλλωστε λένε και οι διεθνείς οργανισμοί με τους οποίους ήρθα σε επαφή. Ακόμα και σήμερα δεν είμαι σε θέση να πω αν έκανε λάθος ή ήταν σωστός, οι εικόνες λένε ότι δεν έκανε τίποτα λάθος. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ένας διαιτητής πρέπει να προχωρήσει με τις δικές του πεποιθήσεις»
Τέλος, ο Ιταλός αρχιδιαιτητής έκανε ένα σχόλιο και για το ενδεχόμενο να μπει η τεχνολογία στο Campionato.
«Εφαρμόστε την, κανένα πρόβλημα. Δε θα ήθελα, όμως, η Serie A να γίνει playstation. Αφήνω σε άλλους τις ερμηνείες, αν και νομίζω ότι το replay ενδιαφέρει ελάχιστους. Αλλο πράγμα είναι η τεχνολογία, άλλο η αργή κίνηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα