Έφερε γούρι ο Μαραντόνα…

23:41 12/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΝΑΠΟΛΙ-ΡΟΜΑ: 3-0 (2-3)
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται στο «Σαν Πάολο» την ημέρα που η αγαπημένη του Νάπολι θα τσέκαρε εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου. Ο Μαραντόνα βρέθηκε στα επίσημα του σταδίου, αποθεώθηκε και είδε την ομάδα του Μπενίτεθ να νικά με 3-0 τη Ρόμα και να πηγαίνει τελικό.

Μόλις στο 3ο λεπτό η Ρόμα έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Λιάγιτς έφυγε στην πλάτη της άμυνας και γύρισε

από δεξιά, με τον Ντέστρο να πλασάρει και τον Ρέινα να αποκρούει εξ επαφής, ενώ στο 23΄' το μακρινό σουτ του Χάμσικ έφυγε λίγο άουτ. Στο 25ο λεπτό το πλασέ του Ζερβίνιο κόντραρε και στην επαναφορά ο Πιάνιτς σούταρε άουτ, αλλά στο 34' ο Μάτζιο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Καγιεχόν με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τη Νάπολι. Στο 37ο λεπτό ο Λιάγιτς σούταρε από πλάγια θέση εντός περιοχής και ο Ρέινα μπλόκαρε.

Στο 47' ο Ιγκουαΐν συνδυάστηκε με τον Καγιεχόν και πλάσαρε από κοντά, με τον Ντε Σάνκτις να διώχνει εντυπωσιακά, αλλά στο επόμενο λεπτό οι «παρτενοπέι» έκαναν το 2-0. Μετά από κόρνερ ο Καγιεχόν έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Ιγκουαΐν με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Όλο το «Σαν Πάολο» σηκώθηκε στο πόδι, μαζί και ο Ντιέγκο Μαραντόνα που βρέθηκε στα επίσημα. Μάλιστα στο 51ο λεπτό η Νάπολι έγραψε το 3-0. Ο Μέρτενς έκανε την κάθετη μπαλιά και ο Ζορζίνιο με όμορφο πλασέ νίκησε τον Ντε Σάνκτις. Στο 58' και στο 60' το φάουλ του Πιάνιτς και η κεφαλιά του Ντέστρο, πέρασαν άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχαν και οι προσπάθειες των Χάμσικ (κεφαλιά) και Ντέστρο (κοντινό σουτ) στο 73' και στο 75'. Στο 79ο λεπτό η Ρόμα έχασε τον Στρούτμαν με κόκκινη κάρτα και στο 85' ο Ινσίνιε έχασε μεγάλη ευκαιρία στην κόντρα.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μάτζιο, Φερνάντες, Αλμπιόλ, Γκουλάμ, Ινλέρ, Ζορζίνιο (85' Ενρίκε), Μέρτενς, Χάμσικ, Καγιεχόν (76' Μπεχράμι), Ιγκουαΐν (82' Ινσίνιε).

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης (49' Μαϊκόν), Μπενάτια, Καστάν, Μπάστος, Πιάνιτς (61' Τότι), Ντε Ρόσι, Στρούτμαν, Λιάγιτς (56' Φλορέντζι), Ντέστρο, Ζερβίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα