«Εύχομαι η ανοδική πορεία να συνεχιστεί το 2013»

18:45 20/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τον απολογισμό του για το έτος που φεύγει έκανε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχηθεί και για το νέο έτος που έρχεται:«Σίγουρα το 2012 ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ΚΟΕ και γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό, και ακόμη πιο γενικά για τον ελληνικό λαό. Μια χρονιά δύσκολη, γεμάτη προβλήματα, τα οποία ιδιαίτερα στο δικό μας χώρο ήταν καταλυτικά, με κλεισίματα κολυμβητηρίων, αγωνιστικών χώρων και πολλές οικονομικές δυσκολίες. Παρ' όλα αυτά δεν θα μπορούσα

να παραγνωρίσω τη βοήθεια, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ιωαννίδη, ο οποίος έδειξε αγάπη και μεγάλη συμπάθεια στα αθλήματα μας και τη δουλειά που κάνουμε, στις Εθνικές μας ομάδες και τις επιτυχίες που είχαμε αυτό το χρόνο. Πραγματικά, προσπάθησε να ελαφρύνει τα βάρη και τα πάθη μας. Παρά τις δυσκολίες ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, η οποία ξεκίνησε το Γενάρη στο Αϊντχόφεν με ένα αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό υδατοσφαίρισης των Γυναικών και ολοκληρώθηκε με το χρυσό στο Παγκόσμιο Νεανίδων του Περθ».

Αναφορικά με το νέο έτος, ο κ. Διαθεσόπουλος ευχήθηκε: «Για το 2013 κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις. Είναι μια χρονιά η οποία διακατέχεται από το αβέβαιο σε όλα τα επίπεδα. Ευελπιστώ ότι η ελληνική πολιτεία πρέπει να έχει κατανοήσει ότι ο αθλητισμός, όντας κοινωνικό αγαθό, έχει να κάνει με ό,τι καλύτερο έχει αυτός ο τόπος. Η νεολαία είναι το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου. Ο ελληνικός αθλητισμός είναι το μόνο σημείο αναφοράς και η μόνη δράση αυτής της χώρας, που πραγματικά τη φέρνει πολύ ψηλά και θα μπορέσει με τη βοήθεια της πολιτείας να παραμείνει ψηλά και να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ανοιχτά κολυμβητήρια. Φέτος, έχουμε μεγάλες διοργανώσεις, έχουμε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπου καλούμαστε να σηκώσουμε ψηλά την ελληνική σημαία. Ας ευχηθώ να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα όλα, να συνεχίσουμε την τεράστια ανοδική πορεία που έχουμε σημειώσει τα τελευταία χρόνια και να αρχίσουμε να χτίζουμε τα όνειρα μας για την Ολυμπιάδα του 2016».

Keywords
Τυχαία Θέματα