Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε ο Ατρόμητος

19:30 3/12/2011 - Πηγή: AEK365

Σε ένα ματς το οποίο μετατράπηκε σε γκραν γκινιόλ στο τέλος, ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του αξιόμαχου Εργοτέλη. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έφτασε τους 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα και παρέμεινε ψηλά στην βαθμολογία. Έντονες οι διαμαρτυρίες των Κρητικών για πέναλτι πάνω στον Σασιασβίλι σε μαρκάρισμα από τον Ζουέλα.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Καλύτερα μπήκε στον αγώνα ο Ατρόμητος ο οποίος είχε πολύ νωρίς μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Ο Επστάιν στο 6' έκανε ωραία κούρσα από δεξιά και πάσαρε στον Τάτο έξω από την περιοχή και εκείνος με ωραίο σουτ απείλησε

τον Καβουσάκη. Ο Εργοτέλης προσπάθησε να απαντήσει με τον Φραγκουλάκη στο 15ο λεπτό, όταν ο αρχηγός των Κρητικών σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως το σουτ του δεν βρήκε στόχο.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μήτρογλου, μετά από λανθασμένη προβολή του Χιμπλιγκερ σε σέντρα του Επστάιν, ο νεαρός φορ πλάσαρε αποκοντά κάνοντας το 1-0. Στην συνέχεια ο Ατρόμητος έλεγχε το παιχνίδι χωρίς όμως να έχει ουσία. Μετά το πρώτο 30λεπτο ο Εργοτέλης άρχισε να ισορροπεί το ματς και να βγαίνει μπροστά, χωρίς όμως να δημιουργήσει πολλές φάσεις για να σκοράρει πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ εις βάρος του.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Καλύτερο ποιοτικά ήταν το δεύτερο μέρος του αγώνα. Οι δύο ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες να σκοράρουν, ωστόσο στην τελική προσπάθεια ήταν άστοχοι. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα μοιρασμένο ημίχρονο ανάμεσα στις δύο ομάδες. Και οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη στιγμή, ωστόσο δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν.

Ο Ατρόμητος γύρισε πίσω και περίμενε να χτυπήσει στην κόντρα τον Εργοτέλη ο οποίος πίεζε να ισοφαρίσει. Εκεί προσπαθούσε να κάνει τη ζημία και να τελειώσει το ματς η ομάδα του Γιώργου Δώνη, και έχασε σπουδάια ευκαιρία με τον Μπρίτο, ο οποίος μέσα από την μικρή περιοχή απέτυχε να σκοράρει καθώς έχασε τον κοντρόλ από σέντρα του Επστάιν.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Εργοτέλης βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει, ωστόσο οι αμυντικοί των Περιστεριωτών κρατούσαν το υπέρ τους σκορ.


Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Ζουέλα, Γιαννούλης, Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία (69' Σφακιανάκης), Τάτος, Μπρίτο (75' Μπέλιτς), Επστάιν (84' Μακρής), Μήτρογλου.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Ολίσε (58' Μπέτο), Τζούνιορ, Τζανακάκης (58' Τζανακάκης), Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης (83' Καρέλης), Μπούντιμιρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα