Έδωσε τον βαθμό ο Κουτσιλάς στην ΑΕΚ

15:31 28/9/2014 - Πηγή: AEK365

Αν και βρέθηκε να χάνει λίγα λεπτά πριν το τέλος η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ πήρε εν τέλει το βαθμό της ισοπαλίας από τον Υπερίωνα εντός έδρας με 3-3, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος futsal Super League.
Επόμενο παιχνίδι για την Ένωση στις 5/10 εντός έδρας με τον Ερμή Ζωγράφου.

Το ματς

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα άνοιξαν το σκορ με όμορφο σουτ του Κουβαρά από φάουλ. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν και κατάφεραν να χάσουν σημαντικές ευκαιρίες. Βρήκαν όμως απέναντί τους τον εκπληκτικό τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Παππά, ο οποίος για ακόμη ένα ματς κατέβασε «ρολά».
Όλο το παιχνίδι, παίχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Νωρίς νωρίς ο Υπερίωνας ισοφάρισε με τον Γαλακτόπουλο, αλλά οι παίκτες του Κουνταρδά είχαν την απάντηση με νέο φάουλ από τον Μορφέση στο 25' να κάνουν το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν και πάλι το ματς στα ίσα με τον Σκουτέλη και μετά από δύο λεπτά πήραν και προβάδισμα με τον Παπαδόπουλο.
Όλα έδειχναν ότι ο Υπερίωνας θα φύγει με το «διπλό» από την αίθουσα Κασιμάτης του ΟΑΚΑ, όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Τον Βασίλη Κουτσιλά. Ο αρχηγός της ΑΕΚ πέτυχε ένα δραματικό γκολ και χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.
Πλέον, ΑΕΚ και Υπερίωνας έχουν από 4 βαθμούς αντίστοιχα σε ένα ματς που το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν την νίκη στα χέρια τους ανά διαστήματα.

ΑΕΚ: Παππάς, Τηλιγαδάς, Μορφέσης, Καρασάββας, Κουβαράς, Σταυρινός, Τόκας, Καϊτάνης, Βλυσσίδης, Κουτσιλάς, Νικολάου, Καραμπαλίκογλου, Κοκοτσάκης, Μωράλογλου.

Υπερίων: Βαϊδάνης, Παπαδόπουλος, Στουλάθης, Κατσαμπάς, Θανασάς, Συκαράς, Σκουτέλης, Μάντης, Τριάντης, Θεμιστοκλέους, Κοντός, Γαλακτόπουλος, Κουνίδης, Ζαγγανάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα