Επιτέλους νίκη για Χετάφε

15:10 28/9/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Ανοέτα

Στους δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή έμεινε η Βαλένθια που κόλλησε στο ισόπαλο 1-1 με τη Σοσιεδάδ εκτός έδρας.

Την ευκαιρία να παραμείνει στην πρώτη θέση μαζί με την Μπαρτσελόνα έχασε η Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες καθώς έμειναν στο ισόπαλο 1-1 με τη Σοσιεδάδ εκτός έδρας.

Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών στον αγώνα ο Ζιλ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Αγκιρέτσε να ισοφαρίζει

σε 1-1 στο 36'.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ζουμπικαράι, Ζαλντούα, Ελουστόνδο (71' Γκονζάλεζ), Ινίγκο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Μπεργκάρα, Ζουρουτούζα (70' Γκρανέρο), Βέλα, Πριέτο, Κάναλες, Αγκιρέτσε (78' Φινμπόγκασον).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Μπαραγκάν, Μουστάφι, Οταμέντι, Γκαγιά, Παρέχο (82' Ορμπάν), Φουέγκο, Γκόμες (46' Αουγκούστο), Ροδρίγκο, Αλκασέρ, Ζιλ (46' Φεγκουλί).

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΑΛΜΕΡΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Ριαθόρ

Η πρώτη φορά που η Αλμερία επισκέφτηκε το «Ριαθόρ» σε επίπεδο Λα Λίγκα, διέλυσε 3-0 τη Λα Κορούνια. Αυτή τη φορά η νίκη της είχε λιγότερα γκολ, ήταν πιο αγχώδης, αλλά και το 0-1 μία χαρά της δίνει τους τρεις βαθμούς. Η Ντέπορ ήταν και πάλι πολύ κακή και μετά το 2-8 από τη Ρεάλ, κέρασε πίκρα τους οπαδούς της.

Οι Ανδαλουσιανοί πάλι που είχαν και δύο δοκάρια με τον Σίδνεϊ (28') και τον Σοριάνο (91'), χτύπησαν στην κόντρα στην τελευταία φάση του ματς (92') με τον Εντγκαρ να σημαδεύει με ψηλοκρεμαστό πλασέ το οριζόντιο δοκάρι και μέσα και ανέβηκαν στους οκτώ βαθμούς, αφήνοντας την ηττημένη με τέσσερις λιγότερους και πάρα πολύ γκρίνια.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Λουξ, Λόπο, Σίντνεϊ, Λαουρέ, Λουϊζίνιο, Χουανφράν (61' Καβαλέιρο), Μεντουγιάνιν, Μπεργκαντίνιος, Φαρίνια (75' Κανέγια), Κουένκα (70' Τοτσέ), Πόστιγκα

ΑΛΜΕΡΙΑ: Ρουμπέν, Ντουμπαρμπιέ, Ντος Σάντος, Ναβάρο, Τρουχίγιο, Βέρθα, Αζεέζ, Μέντες, Παρτέι (71' Σοριάνο), Χέμεντ (81' Τιεβί), Ζοβγκό (60' Ουέλιγκτον)

ΧΕΤΑΦΕ-ΜΑΛΑΓΑ 1-0

Γήπεδο: Coliseum Alfonso Perez

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες με 0-7 τέρματα, η Χετάφε επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εντός έδρας της Μάλαγα με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 25ο λεπτό όταν ο Σαράμπια έδωσε δεξιά στον Γιόντα εκείνος πάσαρε στον Μίτσελ που με αριστερό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Μάλαγα πριν το ημίχρονο είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει με Ρικάρντο Χόρτα (28') και Ντάρντερ (43') αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι με Μπόκα και Σάντα Κρουζ επιχείρησαν να φέρουν το ματς στα ίσια αλλά χωρίς αποτέλεσμα και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έμειναν και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ουέλινγκτον.
Η Χετάφε κράτησε το υπέρ της 1-0 μέχρι το τέλος και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις, με τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, ενώ η Μάλαγα μετράει πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη.

Χετάφε: Γκουαΐτα, Βαλέρα, Εμιλιάνο Βελάσκεθ, Αλέξις, Εσκουδέρο (63' Λάγκο), Μίτσελ (75' Χουάν Ροντρίγκεζ), Λάσεν, Γιόντα, Σαράμπια, Κάστρο, Μπαμπά (45' Σαμίρ)
Μάλαγα: Καμενί, Ροσάλες, Σάντσες, Ουέλινγκτον, Μπόκα, Ντάρντερ, Καμάτσο (45' Ντούντα), Ρικάρντο Χόρτα, Λουίς Αλμπέρτο (72' Σάμουελ), Άμραμπατ (45' Χουάνμι), Σάντα Κρουζ

Keywords
Τυχαία Θέματα