Έδωσε στον γιό της γλυκό με μαριχουάνα κι εκείνος έπεσε από το παράθυρο!

10:10 24/4/2015 - Πηγή: AEK365

Μια μητέρα είδε τον γιο της να πηδά από το παράθυρο διαμερίσματος τρίτου ορόφου λίγο αφού του είχε δώσει να φάει γλυκό που περιείχε μαριχουάνα. Ο 19χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση.
Όλα έγιναν στο Κολοράντο όπου η χρήση μαριχουάνας έχει αποποινικοποιηθεί.

Η 38χρονη Τζουλίν Τζαμπλόνσκι έδωσε το μπράουνι με τη μαριχουάνα στον γιο της Οστιν Εσιγκ στις 14 Απριλίου και λίγο αργότερα εκείνος άρχισε να συμπεριφέρεται παράξενα, είπαν αυτόπτες μάρτυρες.


Δεδομένου ότι ο γιος της είναι άνω των 18, η Τζαμπλόνσκι επρόκειτο να παραπεμφθεί για πλημμέλημα.

Αλλά η προσπάθειά της να επηρεάσει τους αυτόπτες μάρτυρες έκανε χειρότερη τη θέση της και η κατηγορία μετατράπηκε σε κακούργημα με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Οι πολίτες του Κολοράντο έχουν ψηφίσει υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης για ψυχαγωγική χρήση αλλά μόνο από την ηλικία των 21 ετών και άνω. Οι ψηφοφόροι σε τρεις άλλες πολιτείες και στην Περιφέρεια της Κολούμπια έχουν πράξει το ίδιο, αλλά η μαριχουάνα εξακολουθεί να είναι παράνομη με βάση τον ομοσπονδιακό νόμο.

Το περιστατικό αυτό ήταν το τρίτο στη σειρά, από τη στιγμή που αποποινικοποιήθηκε το χασίς, που αντιμετωπίζουν οι αρχές του Κολοράντο με χρήστες οι οποίοι αυτοτραυματίζονται.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα