«Έχω πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό…»

19:56 10/8/2012 - Πηγή: AEK365

Η αποκάλυψη του aek365 χθες ότι ο Δημήτρης Σιαλμάς ζήτησε μέσω του μάνατζερ του να φύγει έσκασε σαν… βόμβα στους «κιτρινόμαυρους». Διότι αν φύγει και ο Έλληνας επιθετικός η αποδόμηση του ρόστερ της ΑΕΚ γίνεται ακόμη μεγαλύτερη και ειδικά λίγο πριν ξεκινήσει επίσημα η σεζόν.
Ο Σιαλμάς τις τελευταίες ημέρες στην Αγγλία δεν ήταν πολύ καλά. Κλεισμένος στον εαυτό του και όχι σε μεγάλα… κέφια εξαιτίας και του προβλήματος στην μέση που τον είχε αφήσει πίσω. Από χθες που βγήκε στην

επιφάνεια του το αίτημα να φύγει, συμπαίκτες του τον ρώτησαν για το τι συμβαίνει. Και ο ίδιος έλεγε μεταξύ άλλων «Έχω πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό… Θέλω να πάω είναι ευκαιρία».
Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πάντως δεν οφείλει μεγάλο ποσό στον Σιαλμά (περίπου 30.000 ευρώ), οπότε είναι στο χέρι της πως θα χειριστεί το θέμα. Διότι οι μέρες περνούν, τα περιθώρια είναι ελάχιστα και δεν αντέχει η ΑΕΚ να χάσει και άλλο παίκτη που υπολογίζει ο Βλάχος.
Πάντως, ο προπονητής της Ένωσης δεν έχει ακόμη ενημέρωση από τον Έλληνα επιθετικό για το αίτημα αποχώρησης του από την ομάδα…

Keywords
Τυχαία Θέματα