«Έχω πολλούς ανεκπλήρωτους στόχους»

23:33 9/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η κατάκτηση τίτλων, αλλά και η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα, είναι μεταξύ των στόχων που έχει ο Σούλης Μαρκόπουλος. «Μεγαλύτερη επιτυχία μου ήταν το Κύπελλο Κόρατς, με τον ΠΑΟΚ. Έχω, ακόμα, πολλούς ανεκπλήρωτους στόχους. Να κατακτήσω πρωτάθλημα, το Κύπελλο, να βρεθεί η ομάδα μου στην Ευρωλίγκα κι εκεί να κοντραριστεί με δυνατές ομάδες. Η μεγαλύτερη επιτυχία για έναν

άνθρωπο απέναντι στον εαυτό του, πάντως, είναι να ευχαριστιέται με αυτά που κάνει». Είπε ακόμα...

Για το φετινό ΠΑΟΚ: «Έχουμε ανταγωνιστική ομάδα που χτυπάει όλους τους αγώνες. Λόγω της οικονομικής κατάστασης στη χώρα υπάρχει ένδεια σε όλα τα ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Η θέση στο βαθμολογικό πίνακα μπορεί να αλλάξει μέσα σε δύο παιχνίδια».

Για το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στη φετινή Basket League ΟΠΑΠ: «Ύστερα από ήττες η ομάδα δέχεται πίεση, γιατί δεν μπορείς να πείσεις τον φίλαθλο ότι ο σημερινός ΠΑΟΚ δεν είναι η ομάδα του 1993. Ο φίλαθλος θέλει να κερδίζει, για να υπάρχει όμως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον κόσμο του. Αυτοί που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ θέλουν και ανταπόκριση. Αν δεν βοηθήσει ο κόσμος την ομάδα δεν θα γίνει ποτέ ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα