Έχασε από τα αποδυτήρια η Βέροια

19:09 26/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 21η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΒΕΡΟΙΑ: 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ.Τριτσώνης

"Στεγνό καθάρισμα" για τον ΠΑΟΚ που τελείωσε το ματς με τη Βέροια

μέσα στο πρώτο τέταρτο και επικράτησε τελικά με 4-1.

Η Βέροια ξέχασε να μπει στο ματς με τον ΠΑΟΚ να κάνει πλάκα. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Ολίσε με σουτ έκανε το 1-0. Στο 5ο λεπτό ήταν ο Μαντούρο ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και το με πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πέτυχε το 2-0. Η Βέροια δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 13' δέχθηκε τρίτο γκολ αυτή τη φορά από κεφαλιά του Σαλπιγγίδη. Μετά το 25' ο ΠΑΟΚ έριξε ρυθμό με τη Βέροια να χάνει καλή ευκαιρία στο 26' με τον Καλτσά. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Σαλπγγίδης είχε ένα καλό σουτ.

Πολύς καλός ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά της επανάληψη με τον ΠΑΟΚ να απειλεί στο 50' με τον Βούκιτς και δύο λεπτά μετά να χάνει ευκαιρία με τον Λούκας. Η Βέροια κατάφερε στο 56' να μειώσει με τον Γκονσάλβες ο οποίος πλάσαρε από κοντά τον Γλύκο όμως ο ΠΑΟΚ απάντησε δέκα λεπτά μετά όταν ο Σαλπιγγίδης απο κοντά πέτυχε το 4-1. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε κακό και ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι ιδιάιτερο.

ΠΑΟΚ (Χ.Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (72'Τζιόλης), Σκόνδρας, Μαντούρο, Κάτσε, Ολίσε, Λούκας (72'Γεωργιάδης), Βούκιτς (78'Νίνης), Σαλπιγγίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Ρ.Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Ελ Φαρντού, Πετρ, Ζεζίνιο (61'Κομόλοφ), Μπαργκάν (46'Παυλίδης), Γεωργιάδης, Σιόντης (46'Γκονσάλβες). Καλτσάς, Σισοκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα