«Ψήνεται» ανταλλαγή Άγκερ-Ινλέρ

18:38 26/1/2014 - Πηγή: AEK365

Στόχοι της Νάπολι με το ξεκίνημα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ήταν η προσθήκη ενός μέσου και ενός αμυντικού. Μετά λοιπόν από την απόκτηση του 22χρονου κεντρικού χαφ Ζορζίνιο από τη Βερόνα, οι «παρτενοπέι» έχουν στρέψει τις προσπάθειές του στο να καλύψουν τα αμυντικά τους κενά.
Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες είχε ακουστεί έντονα το όνομα του Νεμάνια Βίντιτς, ωστόσο το ενδιαφέρον δεν προχώρησε και έτσι πρώτος στόχος αυτή τη στιγμή είναι ο Άγκερ, με τον ίδιο τον Δανό βέβαια να αρνείται το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την

Αγγλία ενώ και η Λίβερπουλ επιθυμεί να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Il Roma», η Νάπολι ετοιμάζεται να συμπεριλάβει και τον Γκοκάν Ινλέρ στην πρότασή της για τον Άγκερ, καθώς η Λίβερπουλ έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες για τον Ελβετό μέσο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ράφα Μπενίτεθ δεν...τρελαίνεται στην ιδέα της παραχώρησης του Ινλέρ, αναγνωρίζει όμως την ανάγκη της απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού, αφού και ο Πάολο Καναβάρο βρίσκεται κοντά στην έξοδο από το σύλλογο.

Η ανταλλαγή πάντως βρίσκεται ακόμα σε «εμβρυακό» στάδιο, καθώς αφενός δεν υπάρχει προς το παρόν κάτι επίσημο, αφετέρου ούτε ο Δανός, ούτε ο Ελβετός έχουν δείξει σημάδια δυσαρέσκειας σε Λίβερπουλ και Νάπολι αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα