Εμπλέκουν τον Κόντε σε στημένα

13:23 18/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σιένα, Φίλιπο Καρόμπιο, στην κατάθεση του για το σκάνδαλό των στημένων αγώνων υποστήριξε πως ο Αντόνιο Κόντε όταν βρισκόταν στον πάγκο της Σιένα είχε εμπλοκή σε τουλάχιστον τρία "ύποπτα" παιχνίδια.

Το πρώτο παιχνίδι ήταν αυτό ανάμεσα στην Σιένα και την Νοβάρα στις 30 Απριλίου του 2011 με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (2-2), αποτέλεσμα που ευνοούσε και τις δυο. Ο Καρόμπιο φέρεται να κατέθεσε για το συγκεκριμένο παιχνίδι: "Υπήρχε συμφωνία

να τελειώσει το παιχνίδι ισόπαλο. Είχαμε συζητήσει στο μίτινγκ με τον προπονητή και ο ίδιος ο Κόντε μας είπε ότι θα ήταν ήσυχος, γιατί είχε ήδη συμφωνήσει με την Νοβάρα να λήξει το παιχνίδι χωρίς νικητή".
Το δεύτερο παιχνίδι ήταν αυτό κόντρα στην Αλμπινολέφε στις 8 Ιανουαρίου του 2011 με την Σιένα να κερδίζει με 2-1 και τον Καρόμπιο να ισχυρίζεται πως ο Κρίστιαν Στελίνι, βοηθός του Κόντε και στην Τοσκάνη και στην Γιουβέντους, είχε ζητήσει από κάποιους να μεσολαβήσουν ώστε να μπορέσει να επικοινωνήσει με ανθρώπους της Αλμπινολέφε ώστε να τους πείσει να πάρει η Σιένα την νίκη.
Μάλιστα στον αγώνα του δευτέρου γύρου στις 29 Μαΐου όπου η Σιένα κέρδισε με 1-0 ο συνεργάτης του Κόντε φέρεται να συνομίλησε με δυο ποδοσφαιριστές αλλά και με τον βοηθό προπονητή της Αλμπινολέφε και συμφώνησαν το παιχνίδι να λήξει με νικήτρια την Σιένα.
Όλα τα παραπάνω είναι τα όσα κατέθεσε ο πρώην παίκτης της Σιένα, Φίλιπο Καρόμπιο ο οποίος εμπλέκει τον Αντόνιο Κόντε ισχυριζόμενος πως η ομάδα, και άρα ο Ιταλός τεχνικός, γνώριζε τι γινόταν.

Keywords
Τυχαία Θέματα