«Δύσκολο, όχι αδύνατο του Κυριάκου στην Μίλαν»

13:47 19/7/2012 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο εκπρόσωπος του διεθνούς κεντρικού αμυντικού, Πολ Κουτσολιάκος, υπογράμμισε πως θεωρεί πολύ δύσκολο να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή αλλά όχι αδύνατον όπως είπε. Παράλληλα υπενθύμισε πως ο Παπαδόπουλος έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια και άρα ο πρώτος λόγος ανήκει στην Σάλκε.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "calciomercato.com", ο εκπρόσωπος του Κυριάκου Παπαδόπουλου τόνισε: "Τις τελευταίες μέρες είδα πολλά δημοσιεύματα γύρω από τον παίκτη. Και για φερόμενο ενδιαφέρον

της Μίλαν διάβασα. Αν πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον, δεν νομίζετε πως περιμένω να το πω σε εσάς".
Για το ενδεχόμενο ο διεθνής στόπερ να φύγει από την Σάλκε, ο Κουτσολιάκος δήλωσε: "Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για τρία χρόνια ακόμα με την Σάλκε, νιώθει πολύ καλά στην ομάδα άρα το βλέπω δύσκολο να μετακομίσει στην Ιταλία. Αν και στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται".
Για το αν η Μίλαν μπορεί να ελπίζει, ο μάνατζερ του Κυριάκου Παπαδόπουλου δήλωσε: "Είναι δύσκολο να γίνει η μεταγραφή, όχι αδύνατον. Όπως είπα και πριν, ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, άρα τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα. Πρέπει πρώτα να γίνουν επαφές και συζητήσεις με την Σάλκε και έπειτα βλέπουμε. Όσον αφορά εμένα, προτιμώ να δουλεύω αθόρυβα".

Keywords
Τυχαία Θέματα