«Στην Αγγλία πρέπει να βουλώσω το στόμα μου»

11:46 19/7/2012 - Πηγή: AEK365

Οι κατηγορίες για ρατσιστική επίθεση κατά του Πατρίς Εβρά και η άρνηση του να ανταλλάξει χειραψία με τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δυο στιγμές που ξεχώρισαν στην σεζόν του Λουίς Σουάρες με τον επιθετικό της Λίβερπουλ να υποστηρίζει πως στην Αγγλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δύναμη και πως ο ίδιος θα πρέπει να κρατά κλειστό το στόμα του.

Για την περίφημη χειραψία στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου, ο Λουίς Σουάρες σε τηλεοπτική εκπομπή της Ουρουγουάης τόνισε: "Ήθελα να σφίξω το χέρι του Εβρά. Δεν είχα πρόβλημα μαζί του. Αλλά έγινε παρεξήγηση. Μάλιστα,

νομίζω πως και αυτό ήταν προμελετημένο εναντίον μου, όπως έγινε και με την τιμωρία. Τα Μέσα στην Αγγλία έδειξαν το σημείο που τον προσπέρασα δίχως να τον χαιρετίσω. Αλλά δεν έδειξαν και το κατεβασμένο χέρι του. Στην Αγγλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πολιτική δύναμη. Πρέπει να το σεβαστώ αυτό και να βουλώσω το στόμα μου".
Ο Λουίς Σουάρες μίλησε και για την ημέρα που του ανακοινώθηκε η τιμωρία των 8 αγωνιστικών: "Στο γήπεδο δεν δείχνω τα συναισθήματα μου. Αλλά έξω από αυτό έκλαψα πολύ. Έπρεπε να πάω στο Μάντσεστερ με ταξί για την δίκη. Ξύπνησα στις επτά το πρωί και επέστρεψα στις εννιά το βράδυ εξουθενωμένος. Ήθελα να κλάψω και να κλωτσήσω ό,τι έβρισκα μπροστά μου. Δεν το έκανα όμως γιατί ήμουν μαζί με την κόρη μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα