Καθάρισε ο Μαντούκα

19:13 27/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ- 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Νέα Σαλαμίνα- ΑΕΛ: 0-1
(Μοντέιρο 30')

Ενώ γκολ του Μοντέϊρο στο 30' αποδείχθηκε αρκετό για την ΑΕΛ για να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, και να επανέλθει στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ζόρζε Κόστα εξαργύρωσε την εξαιρετική απόδοση που είχε στο πρώτο ημίχρονο και πήρε τους βαθμούς, μειώνοντας την διαφορά από την τρίτη θέση, ενώ ταυτόχρονα αύξησε την διαφορά από Ομόνοια και Απόλλωνα στην μάχη της τετράδας.

Πάντως, η ΑΕΛ τα βρήκε σκούρα στην επανάληψη, αφού η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της Νέας Σαλαμίνας ήταν πολύ καλή. Οι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν στο γκολ που δέχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο Όπερ και Σοτίροβιτς δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις φάσεις και να σκοράρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ΑΕΛ κατάφερε να ισορροπήσει τον αγώνα, και μάλιστα βγήκε μπροστά και είχε ευκαιρίες για να σημειώσει δεύτερο γκολ και να κλειδώσει το τρίποντο. Ωστόσο, με το τελικό σφύριγμα πήρε το ζητούμενο, που ήταν οι τρείς βαθμοί της νίκης.

Ολυμπιακός Λ.- ΑΠΟΕΛ: 0-2
(Μαντούκα 59', 71')

Με ηγέτη και σκόρερ τον Γκουστάβο Μαντούκα που πέτυχε δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, το ΑΠΟΕΛ επικράτησε με σκορ 2-0 του Ολυμπιακού στο μίνι ντέρμπι της Λευκωσίας και επανήλθε στις επιτυχίες, Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σημείωσε γκολ στο 58' με κεφαλιά και στο 71' με πλασέ, και έφτασε τα 10 στον πίνακα των σκόρερ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρουσιάστηκε καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και διατήρησε την διαφορά από την Ανόρθωση και την κορυφή της βαθμολογίας στο +6.

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα