Κλωναρίδης μέσω… Σορεντίνο

18:50 27/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Έβαλντ Λίνεν είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΟΦΗ, πως σε περίπτωση που εντός της εβδομάδας βρεθούν κάποια χρήματα, ενδέχεται η ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή. Αυτή η κουβέντα του Γερμανού δεν ήταν... τυχαία, καθώς τις τελευταίες μέρες, διοίκηση και προπονητής έχουν συζητήσει για το θέμα και εξετάζουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε μία ακόμα μεταγραφή, αν έρθουν άμεσα λεφτά από την Ιταλία. Στην ΑΕΚ

περιμένουν εντός των ημερών να μπει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία από τη μεταγραφή του Σορεντίνο και σκέφτονται να δώσουν ένα μέρος των χρημάτων, για να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Για τον 20χρονο η Λιλ απαιτεί 92.000 ευρώ και μάλιστα μετρητά και σε επικοινωνία που υπήρξε μεταξύ της «Ένωσης» και του γαλλικού συλλόγου προ ημερών, ξεκαθαρίστηκε πως το ποσό δεν είναι προς... διαπραγμάτευση.

Παρά το γεγονός πως οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ είναι πολλές, οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν στη Λιλ αυτό το ποσό (σ. σ. που αφορά το συμβόλαιο του παίκτη) και να αποκτήσουν για 6 μήνες τον Κλωναρίδη, αν μέσα στην εβδομάδα έρθουν οι περίπου 450.000 ευρώ που περιμένουν από την Κιέβο. Φαίνεται λοιπόν πως στην ΑΕΚ κρατούν ακόμα ένα ανοικτό «παράθυρο» για τον 20χρονο και δεν αποκλείεται να κινηθούν τελικά για την απόκτησή του, αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις που προαναφέραμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα