Δύο μικροί σλοβενικοί παράδεισοι για την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

08:17 6/4/2015 - Πηγή: AEK365

Εκτός από την Πολωνία και το προπονητικό κέντρο του Ρέμες στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκονται και δύο μικροί παράδεισοι στην καταπράσινη Σλοβενία. Τα κέντρα στο Πτούι και στο Μπλεντ είναι υποψήφια να φιλοξενήσουν την Ένωση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Μιλοβάνοβιτς και Μπουρουτζίκα αναχωρούν σήμερα και θα δουν από κοντά τόσο το κέντρο στην Πολωνία όσο και αυτά στη Σλοβενία

ώστε να αποφασίσουν πιο είναι το πιο κατάλληλο για την ομάδα.

Το υπερσύγχρονο Πτούι

Θεωρείται από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα στη χώρα. Έχει τέσσερα μεγάλα γήπεδα με φυσικό χόρτο και ένα με συνθετικό. Διαθέτει επίσης ένα μικρό κλειστό γήπεδο και στίβο 400 μέτρων με επαγγελματικό ταρτάν. Υπάρχει επίσης πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και πολλά γήπεδα τένις.
Το Πτούι βρίσκεται στα βορειοανατολικά της χώρας κοντά στα σύνορα με Κροατία και Ουγγαρία. Πρόκειται για μια μικρή πόλη περίπου 18.000 κατοίκων. Είναι η αρχαιότερη πόλη στην Σλοβενία και ένα πανέμορφο ποτάμι που τη διασχίζει της δίνει ιδιαίτερο χρώμα. Στο τοπίο δεσπόζει το τεράστιο-σύγχρονο ξενοδοχείο Primus.

Το ειδυλλιακό Μπελντ

Το συγκεκριμένο κέντρο έχει ένα μεγάλο γήπεδο με φυσικό χόρτο και ένα μικρό με συνθετικό. Στίβο 400 μέτρων με επαγγελματικό ταρτάν και δυνατότητα για κολύμβηση στη λίμνη. Βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από τα ξενοδοχεία της πόλης και προσφέρει μεταφορά.
Το Μπλεντ βρίσκεται βορειοδυτικά της Σλοβενίας κοντά στα σύνορα με την Αυστρία. Έχει λιγότερο από 5.500 κατοίκους και πήρε το όνομα του από τη πανέμορφη λίμνη Μπλεντ. Πρόκειται για ένα ειδυλλιακό τοπίο που αποτελεί έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς στη Σλοβενία. Στο κέντρο της λίμνης υπάρχει νησάκι με εκκλησία.

Keywords
Τυχαία Θέματα