Γιαννιώτας: Μεγάλο μας όνειρο ο τελικός

11:23 10/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Νέων επικράτησε 3-2 της Πορτογαλίας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του EURO U-19 όπου θα αντιμετωπίσει την Αγγλία με τον Γιάννη Γιαννιώτα να μην κρύβει πως το μεγάλο όνειρο των Ελλήνων διεθνών είναι η πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιαννιώτας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
Για το μυστικό της επιτυχίας: "Από τους 18, οι 14 παίζουμε μαζί από την Παίδων. Υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και ξέρουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου".
Για τον

στόχο της Εθνικής Νέων: "Αρχικά θέλαμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στο Παγκόσμιο. Το καταφέραμε. Τώρα πάμε για το καλύτερο. Το μεγάλο μας όνειρο είναι να περάσουμε στον τελικό. Άγχος δεν έχει κανείς. Όλοι θα είναι έτοιμοι στην ομάδα. Όλοι είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα παίξουμε 90 λεπτά. Θα τα χαρούμε και θα προσπαθήσουμε να τα συνδυάσουμε με μια πρόκριση".
Για το αν τους απασχολούν τα προβλήματα στις ελληνικές ομάδες: "Αυτή την στιγμή ασχολούμαστε και αγωνιζόμαστε στην μεγαλύτερη ελληνική ομάδα. Την Εθνική μας και στόχος μας είναι να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά την ομάδα και την... χώρα. Η Εθνική Ανδρών πέρασε στους 8. Εμείς στους 4. Αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να φέρουμε διακρίσεις αν δουλέψουμε και να πετύχουμε αν η δουλειά γίνει σωστά. Τα αποτελέσματα φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτή την ηλικία απλώς ονειρευόμαστε να βρεθούμε πρώτοι. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε σε τίποτα από τους άλλους. Απλώς χρειάζεται δουλειά. Το παιχνίδι με την Αγγλία αρχίζει από σήμερα. Χαρήκαμε χθες αλλά τώρα τέλος οι πανηγυρισμοί".

Keywords
Τυχαία Θέματα