Δυναμικά και φέτος η Σοσιεδάδ (VIDEO)

22:39 17/8/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ- ΧΕΤΑΦΕ: 2-0
Γήπεδο: Ανοέτα

Με τον ιδανικότερο τρόπο άνοιξε τη φετινή σεζόν η Ρεάλ Σοσιεδάδ που επικράτησε με 2-0 της Χετάφε.

Στο 7ο λεπτό ο Μογιά είπε όχι σε κεφαλιά του Σεφέροβιτς, όπως έκανε και ο Μπράβο στο 12' σε σουτ του Σαράμπια. Ένα λεπτό μετά το σουτ του Εσκουδέρο πέρασε άουτ, ενώ στο 14' την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Κολουνγκά. Στο 15ο λεπτό η Σοσιεδάδ έφτασε μια ανάσα από το γκολ,

καθώς το σουτ του Κάστρο τράνταξε το δοκάρι της Χετάφε, η οποία είχε κι αυτή δοκάρι στο 21' σε σουτ του Σαράμπια. Στο 29' ο Σεφέροβιτς γύρισε όμορφα στην περιοχή αλλά τα σουτ του, κόντραρε στον Αλέξις και πέρασε κόρνερ, ενώ στο 32' το πλασέ του Πάρδο μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ. τελικά το γκολ για τη Σοσιεδάδ ήρθε στο 42ο λεπτό, καθώς ο Βέλα έκανε το ένα-δύο με τον Κάστρο και με όμορφο σουτ νίκησε τον Μογιά.

Η Σοσιεδάδ ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα στην επανάληψη και στο 70' ο Βέλα έδωσε για τον Σεφέροβιτς που νίκησε με τρομερό πλασέ από πλάγια θέση, τον Μογιά για το 2-0. Μάλιστα στο 78ο λεπτό ο Βέλα παραλίγο να κάνει και το 3-0, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Ι.Μαρτίνεθ, Λα Μπέγια, Κ.Μαρτίνεθ, Ανσοτέγι, Ελουστόνδο (82' Γαθτανιάγα), Πάρδο (72' Ρος), Βέλα, Θουρουτούθα (68' Πριέτο), Κάστρο, Σεφέροβιτς

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Ράφα, Εσκουδέρο, Αλέξις, Βαλέρα, Λασέν, Μίτσελ (66' Μίκου), Σαράμπια (66' Λαφίτα), Λεόν, Κάστρο, Κολουνγκά (75' Μοσκέρα)

ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ- ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 1-2
Γήπεδο: Χοσέ Θορίγια

Με μεγάλο διπλό (1-2) επί της Βαγιαδολίδ ξεκίνησε τη σεζόν η Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 28ο λεπτό η Μπιλμπάο πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Αντέρ έδωσε όμορφα για τον Σουασέτα που με έξυπνο σουτ άνοιξε το σκορ., παρόλα αυτά η Βαγιαδολίδ απάντησε άμεσα και ισοφάρισε 3 λεπτά μετά με κεφαλιά του Έμπερτ.

Στην επανάληψη η Μπιλμπάο πίεσε και στο 50' ο Ίκερ Μουνιαΐν από κοντά έκανε τα 2-1 μετά από λάθος διώξιμο του Βαλιέντε. Στο 75ο λεπτό το σουτ του Αντέρ τράνταξε το δοκάρι του Μαρίνιο ενώ στο 82' ο Ιραϊθόθ απέκρουσε όμορφα τα σου των Σάστρε και Οσόριο.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνιο, Βαλιέντε, Πένια (85' Μπέργκντιχ), Ρουέδα, Ρουκάβινα, Σάστρε, Ρούμπιο, Όσκαρ (76' Οσόριο), Ομάρ (58' Ράμα), Έμπερτ, Γκέρα.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Εκίθα (37' Λαπόρτε), Μπαλενθιάγα, Γκουρπέγι, Ιτουράσπε, Μπενιάτ, Αντέρ (87' Μοράν), Σουσαέτα (85' Ντε Μάρκος), Μουνιαΐν, Σόλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα