«Δουλεύουν» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

23:12 27/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Χάρης Οικονομόπουλος είναι «θερμός» υποστηρικτής της άποψης να βρίσκονται φίλοι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ στις 11 Μαρτίου και στην διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ το σκέφτονται επίσης θετικά. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας… Πρώτον διότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

δείχνει προβληματισμένη σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αφού σε πιθανά επεισόδια θα έχει στην πλάτη της μια «βαριά» τιμωρία (μετά την ΑΕΚ έχει το εντός έδρας ντέρμπι τίτλου με τον ΟΣΦΠ – φοβούνται «βαρύ» πρόστιμο) και δεύτερον διότι είναι άγνωστη η θέση της Ελληνικής Αστυνομίας που δεν είναι πάντα θετική σε τέτοιες προτάσεις.

Αυτό θα καταστεί απόλυτα σαφές στην πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας και εκεί θα φανεί κατά πόσον είναι εφικτό να υπάρχουν «πράσινοι» οπαδοί στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ για την μεθεπόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Επίσης, στην ΠΑΕ ΑΕΚ το επόμενο διήμερο θα συζητηθεί εκτενώς η προσπάθεια να… ζεστάνει το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι. Και αυτό για να μπορέσει να έχει σημαντική υποστήριξη η ομάδα σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, αλλά και για να μπορέσει να δείξει την εικόνα της έμπρακτης στήριξης σε συνδυασμό με τα αυξημένα έσοδα από τα εισιτήρια. Διότι φέτος το ΟΑΚΑ ολοένα και αδειάζει… Η μια σκέψη είναι να υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ και παράλληλα να ανοίξει και το πάνω διάζωμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα