Δούλεψε για τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ

19:11 6/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΛ-Νέα Σαλαμίνα: 1-1
(Γκουιντιλέγιε 64'-Οκέουϊε 35')

Τζέκιλ εναντίον Χάιντ σημείωσατε «Χ». ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής στην αναμέτρηση (κι ένα άσχημο στο οποίο είχαν αρνητική παρουσία) και εν τέλει συμβιβάστηκαν στο 1-1, στο κεκλεισμένων (πλην γυναικοπαίδων και συνταξιούχων) των θυρών Τσίρειο για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της κανονικής

διάρκειας του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ-Απόλλων Λ.: 3-1
(Κάταλα 9, Λαρένα 33', Εγγλέζου 56'-Ζοάο Πάολο 75')

Θριαμβευτική νίκη πέτυχε η ΑΕΚ, που έκανε πάρτι στο μεγάλο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, κερδίζοντας με σκορ 3-1 τον Απόλλωνα.

Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, και εξαργύρωσε την υπεροχή της με τρία γκολ από τους Καταλά (9'), Λαρένα (33') και Εγγλέζου (56').

Αντίθετα, τραγική η εμφάνιση του Απόλλωνα, που δέχθηκε δεύτερη βαριά ήττα από την ομάδα της Λάρνακας στην φετινή χρονιά. Η ήττα ήταν οδυνηρή καθώς η απόσταση από την κορυφή αυξήθηκε στο +5.

Ομόνοια-Οθέλλος Α.: 1-0
(Ποτέ 90+5')

Με γκολ του Ποτέ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Ομόνοια επικράτησε με 1-0 σε βάρος του Οθέλλου στο ΓΣΠ, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος λύτρωσε την ομάδα του στο φινάλε κι ενώ προηγουμένως είχε χάσει πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει σε μια μέτρια εμφάνιση των πρασίνων, με αποκορύφωμα την άστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 64'.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα με τον ίδιο τρόπο για τους νεοφώτιστους, που όπως και την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΛ λύγισαν στα τελευταία στάδια του αγώνα. Με 10 παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι, λόγω αποβολής του Ρόιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα