Δουλειά και ενίσχυση...

07:58 22/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ έδωσε δυνατό φιλικό χθες και ο σημερινό αθλητικός Τύπος συμφωνεί πως η Ένωση χρειάζεται δουλειά και ενίσχυση. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Έχει ταλέντο αλλά θέλει ενίσχυση" γράφει στον κεντρικό της τίτλο η εφημερίδα και τονίζει: "Το φιλικό με την Καλαμαριά, το πρώτο που προβλήθηκε στην τηλεόραση, έδειξε ότι το ρόστερ που δουλεύει ο Δέλλας έχει αρκετό ταλέντο αλλά χρειάζονται και επιπλέον λύσεις με εμπειρία για να μη ρισκάρει τίποτα

η ΑΕΚ τη σεζόν που έρχεται. Έτσι θα βοηθηθούν και οι νεαροί αρκετοί εκ των οποίων δείχνουν ότι έχουν δυνατότητες". Η "Ώρα" γράφει πως η Ένωση χρειάζεται δύο έμπειρους παίκτες, έναν στο κέντρο της άμυνας και έναν στα άκρα της επίθεσης.

SPORTDAY

"Ο Μπρέσεβιτς το κόλλησε ξανά αλλά η ΑΕΚ δεν άρεσε" γράφει η Sportday για το φιλικό με την Καλαμαριά. "Θέλει χρόνο και παραπάνω ποιότητα" αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα ο Βασίλης Σαμπράκος. Επίσης τονίζεται πως η Ένωση θα κινηθεί για έναν στόπερ και έναν φορ περιοχής ο οποίος όμως θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται και στα άκρα.

GOAL NEWS

"Θέλει δουλειά και ενίσχυση" γράφει το "Goal" και τονίζει: "Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Καλαμαριά. Πάλι γκολ ο Μπρέσεβιτς, αποκάλυψη ο Καζβιρόπουλος". Προσθέτει επίσης πως στην Ένωση ψάχνονται και στόπερ αλλά και για φορ περιοχής ώστε να καλυφθούν οι αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα.

LIVE SPORT

Η εφημερίδα συμφωνεί με τους υπόλοιπους τονίζοντας ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση και πολλή δουλειά καθώς η εικόνα της στο φιλικό δεν ικανοποίησε και έδειξε πως υπάρχουν αδυναμίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα